• ZG plavi 01
    342
    ne, nisu zaustavili vrijeme
  • seljak86
    3.1k
    Čini mi se da se već na ovoj tekmi osjeti razvodnjena kvaliteta nogometa, grupna faza će biti jedno veliko mučenje za pratiti...
  • Agramer86
    1k
    Očekivao sam temperamentnije navijačeOluja

Pravi meksički navijači sjede doma kao i mi. Para za to nemaju... :/
  • Filip 91
    2.4k
    Tekma u rangu 'Gorica - Vukovar'.
  • Crni86
    22.1k
    nemoraju biti reklame tokom te pauze.Facke

Nemoraju biti niti tik pred pocetak tekme, ne moraju niti pod poluvremenom. Samo jbga sve televizije gledaju kako monetarizirat vrijeme.

Ovo sta kolege kazu me iskreno ne bi uopce cudilo jer je nogomet postao teski biznis sto dokazuje i ovo SP sa brojnim odlukama.

Iskreno da vam kazem meni je ovo sp uzasno. Nemam uopce feeling da krece sp. Svi se kvalificirali, ima toliko kriminalnih tekmi u grupnoj fazi… a onda se sjetis da si prije gledo svaku tekmu. Meni se i ep zgadilo nakon prosirenja, a vjerujem da ce i sp
  • Mr Anderson
    19.6k
    Loši su ovi Južnoafrikanci, zalutali na SP. Nijedna ekipa nema nekih jačih igrača koji bi igrali u nekom većem klubu. I jedni i drugi dosta igrača imaju iz domaćih liga. Najjače ime veteran Jimenez. Gimenez iz Milana na klupi, mislim da on jedini igra u velikom klubu od svih u zapisniku.
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Realno osim ragbija ima li timski sport u kojem su JAR dobri?
  • Crni86
    22.1k
    zalutali na SP.Mr Anderson

Nisu zalutali, bit ce takvih repki malo more ovo sp zbog prosirenja broja ekipa.
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Ako je ovo jednostrana tekma, na što će tek ličit npr Španjolska Cape Verde ili Njemačka Curacao
  • GOAT
    8.1k
    Laganih 7:0 obje tekme, znam da dojčland nece imati milosti
  • Sibirski plavac
    9.1k

Ovim malima je isplativije prekid tekme i 0 3 za protivnika nego da igraju sa njima :rofl:
  • GOAT
    8.1k
    Curcao ultrasi ulijeću u teren sa bakljama :fire:
  • Sibirski plavac
    9.1k
    Ovaj golman JAR-a spasio svoje od barem 5 0 na poluvremenu. Bolji od skupe prevare Ivušića.

Grafe znaš ća ti je činiti. :fire:
  • Fabercaster
    1.1k
    Ako liječnik uđe intervenirati u teren, igrač mora provesti minutu vani prije nego što mu je dozvoljen povratak na teren.

Ako se zamjena ne odradi u roku 10 sekundi, igrač koji ulazi mora čekati minutu prije nego uđe a momčad igra sa 10 igrača.

Top promjene u pravilima. Bit će puno manje padavičara i trošenja vremena.
  • Bruh
    1.3k
    to treba u hnl ubacit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.