• Orc123
    15.9k
    Ovaj Williams ili kako se zove vec, golman Jar-a je ozbiljan ali ozbiljan golman...ne mogu vjerovati da u karijeri nije branio van drzave. Oslican rad nogu, refleks, solidna igra nogom, jako skocan a samo 184cm....da nema 34 g rekao bi da je kapacitet za nas definitivno....da ima 3-4 godine manje bio bi golman u mojem uzem krugu za zamjenu Livija ako ga nedaj Boze ne uspijemo zadrzati.
  • Xpert1992
    628
    Meksikanci mislili da ce se afrikanci otvorit nakon kaj su primili gol, mos si mislit. Uvalit ce im neku krumpircinu poslje i ispast heroji.
  • vjeko1701
    25.2k
    to treba u hnl ubacitBruh

Ubaci to u HNL i nitko ne bi dohvatio bod protiv nas.
  • CastAway1986
    5.7k
    Juzna Afrika katastrofa od ekipe ,donekle ozbiljni Foster i Mbokazi..Rijeka bi ih razbila vise neg tovare
  • Bruh
    1.3k
    zato i velim jer bi se onda pokazalo pravo lice lige
  • Doktor Kunić
    6.6k
    Malo me živcira ovaj HRT općenito kad prenose utakmice, smanje ton sa stadiona i pojačaju komentatora. Zvuči kao da je tišina na stadionu.
  • vjeko1701
    25.2k
    zato i velim jer bi se onda pokazalo pravo lice ligeBruh

Kome je to u interesu? Pa sami suci stalno usporavaju igru kompleksnim geopolitičkim raspravama kod VAR intervencije i citiranjem Mahabharate kod svakog kornera ili slobodnog udarca. U HNL-u bi jedino nama odgovarao čišći nogomet sa čim manje prekida igre.
  • Xpert1992
    628

Koliko je uopce poslao hrt ljudi na prvenstvo? 2 komentatora? Nikad vece prvenstvo a nikad manje komentatora tamo. :joke:
  • ZG plavi 01
    342
    a nekad igraci ostanu doma u svojoj ligi zbog mnogo razloga
  • ZG plavi 01
    342
    pa nema se to kaj uvest ne uvest u HNL. To je uvedeno u IFAB. Znaci to je novo pravilo u nogometu. Automatski znaci da se uvodi i kod nas.
  • Doktor Kunić
    6.6k
    mislim da da 2 samo. Skupa su im ta putovanja sva...
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Kao što sam i najavio prije prvenstva, najlošija generacija Meksika sigurno uz ekipu iz 2022. u zadnjih 6-7 turnira. Čak je ekipa iz 2006. bila svemirski brod u odnosu na ovu, sa Omarom Bravom, Pavelom Pardom i Fonsecom. Još su malo i usrani na otvaranju.

JAR s druge strane potpuno nepojmljivo od Broosa promijenio formaciju, izbacio dva standardna igrača iz prvih 11, ljudi se ne mogu sastat s loptom. Ako Broos prestane izvoditi gluposti i dođe sebi, moglo bi biti zanimljivo. Da sam Aguirre bio bi jako ljut nakon prvog poluvremena. Ja svakako kao simpatizer Meksika nisam zadovoljan.
  • Crusades
    24.3k
    Kao što sam i najavio prije prvenstva, najlošija generacija Meksika sigurno uz ekipu iz 2022. u zadnjih 6-7 turniraMathiasovi Chageri

Sad baš veli Vela da su 2022. prvi puta ispali u skupini... do tad svaki put prošli i odmah ispali u 1/8...
  • Filip 91
    2.4k
    Shithole opet zasrao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.