• Mali Zeus
    21.7k
    Ja ne znam jel ima neka zemlja koja vam nije mrska, osim Hrvatske.Dzoni

Argentina.
  • Filip85
    1.4k
    Da, njih sam zaboravio. Dodao bih na listu još i Škotsku.
  • KtcGoat
    6.6k

Kolumbija papasitoo
  • Paggini
    89.9k

A i s tim da dosta dijelova Hrvatske su mi mrski
  • Tom Hanks
    5.4k
    smijesne i usrane povijestiJurki

Ostale države bi dali guzice da imaju njihovu "smijesnu" povijest i utjecaj na ostatak kugle.Toliko o tome
  • Mali Zeus
    21.7k
    Gazite Argentinci one egipatske faraone što su držali židove u ropstvu!!

Gazite braćo Kolumbijci one kakti neutralne Švicarce koji su nacistima držali zlatne poluge!
  • Jurki
    26.6k
    lako jebat svijet preko petrodolara, stetnih ugovora, banaka, farmaceutske, vojne industrije itd.
    Ne znam koja bi se drzava mijenjala s njihovih 250 godina.
    Garantiram da cijela Europa nebi. Dok su u Europi dolazila i odlazila carstva i kraljevstva do 1776. godine su ti Ameri bili pod Engleskom cizmom i naganjali se s indijancima koji su slali dimne signale i lovili bizone.
  • Shimano9
    26
    Znam da je Normandija i spašavanje Europe važniji događaj i da USA zaslužuje zbog toga veću slavu, al meni je nekako najdraže ono kad su izrokali bombama srbiju, koliko god ju isti ti mrze zato, ja ju još više volim.
    No vratimo se nogometu, Kolumbija igra odlično, baš mi je dobar taj agresivno napadački stil, ako ih ne pojede pritisak vjerujem u prolaz. Posebno sad kad im se i zemlja vratila od lijevih kinesko-ruskih smeća i pomakla se majci USA jako desno pa mogu s više nade u budućnost igrati ovako nabrijano. Al navijam zbog igre za njih ne politike pa neću o tome više, nadam se dobrom nogometu i da režiser ima smisla i malo i navijačice snimi koji put.
  • vjeko1701
    26.1k
    pa neću o tome višeShimano9

Ovdje si apsolutno u pravu.
  • Shimano9
    26
    Znam, kao i sve drugo. Ali ovo je SP tema koju smo zagadili pa se treba ispraviti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.