• Mr Anderson
    20.2k
    Gledao sam od kraja prvog poluvremena i ono kaj sam vidio da je SAD bio potpuno nemoćan. Nedorasli su i protiv ovakve osrednje Belgije koja se ni sama ne zna kako provukla protiv Senegala. Nisam vidio niti jednu suvislu akciju, niti jednu pravu šansu Amerikanaca. Mislio sam da mogu više, ali očito su me zavarali. Na kraju, pravda je zadovoljena, Belgijci su prošli i ispasti će protiv Španjolaca.
  • Jurki
    26.5k

Nature says Trump is one and a half leg in grave. And he cannot hold his pee.
  • gledatelj
    1.3k
    Al kako to da je Portugal ispao, pa ekipa je tvrdila da su nas pokrali samo da CR igra finale :/
  • vjeko1701
    26.1k
    Ekskluzivno, nakon poziva iz bijele kuće, FIFA mjenja pravilo bodovanja gola. Naime, ubuduće i retroaktivno, gol SAD-a će vrijediti 5 dok će svi ostali nastaviti vrijediti 1.
  • Nolifer
    15.4k
    Zato se danas odlučuje o sudbini Europe i prijeti raskol
    NATOa, bude Donald našao načina da nam zapapri nakon ispadanja sa SP
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.