• Xpert1992
    431

Slazem se. Ako bude smjene na kraju sezone mislim da ce kovu naslijediti Biscan ili Jerko Leko.
  • Nolifer
    14k

Nije li Bišćan preuzeo ili će preuzeti Panathinaikos?
  • Jaro
    11.8k
    Boban mora shvatiti da napadacki nogomet od trenera Hrvata nece dobiti. HNS akademija izbacuje iskljucivo nogometne kukavice.
    i ne govorim o trenerima pragmaticima kao Bjelica, Kovac, pa i Juric i Tudor - oni bisu HNs treneri vec njemacki, austrijaski i talijanski…
  • Crni86
    20k
    Jerko LekoXpert1992

Pa mislim nasi juniori su na onom premier cupu igrali bolji pressing nego sta seniori igraju
  • Xpert1992
    431

Iskreno ja bi volio da Leko vodi jos jednu godinu Dinamo B i da ga se onda proba sa glavnom ekipom. Ne bi htio ga potrosit prebrzo, jer ako s njim upali, imamo trenera koji dugorocno moze ostat.
  • T90d
    2.7k
    Možda nije tema, ali ako se od trenera traži igranje u 4-3-3, a rečeno je da cijeli klub treba(mora) tako igrati, je li onda i mlađe kategorije već igraju po toj postavci? Jer na Sofascore je danas prikazalo 3-4-3 za juniore.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Iskreno ja bi volio da Leko vodi jos jednu godinu Dinamo B i da ga se onda proba sa glavnom ekipomXpert1992

Ubacujem se tebi i kolegi u razgovor pa se ispričavam, ali ovo nikako ne bih volio. Meni je Leko nekako previše mlak i pasivan, tako mi djeluje. Ne bih volio takve likove na klupi Dinama. Znam da to nije mjerilo, al ono… A i ponovno dolazimo do onog dijela gdje se trener uči na Dinamu, peče zanat itd… Ja sam toga sit.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Ma sve je to u 5 deka, svi ti hrv treneri i hnl. 5 posto gore ili dolje.

Razlika su jedino ovi jaci, bjelica bilic juric i tudor.

A ovi po hnlu je isto sve
  • ElDorado
    10.1k
    Olivarijev clanak je jasan signal navijacima da predsjednik nije zadovoljan s trenerom. Zato se u ljeto moze svasta ocekivati. No ovdje ste nabrojali niz imena od kojih je pol njih nedostupno a pol nema veze s napadackim nogometom (npr Kek). Sve je jasnije da mi Hrvata koji bi nam odgovarao nemamo i da jedino riješenje neki mladji ambiciozni stranac. A takvog treba jaaaaako dobro izskautirati.
  • Xpert1992
    431
    Mi zelimo mladog ambicioznog stranca koji ima iskustva sa momcadima koji su vec ostvarile neki opipljiv rezultat, da se ne uci na dinamu, nego vec ima znanja, bude dugorocno u klubu, stuje 4-3-3, gaji napadacki nogomet, bude slobodan na ljeto i da nam nije preskup. :grin:
  • Kujtim Shalla
    8.8k
    Bo Henriksen i to sad
  • Crni86
    20k
    ma ja uskreno ne bi leku, samo samo htio istaknut taj dio koji sam primjetio kod nase u21/juniorske ekipe.
  • Chempers
    1.2k
    Odakle uopće ta glupa fiks ideja o tzv napadackom nogometu i 4-3-3? U hnlu ionako uvijek igramo "napadacki" , sama formacija i nije bitna a forsiranjem takvog sustava i nekakvog napadackog nogometa u bilo kojem natjecanju jacem od KL nam neće ništa dobro donijeti. Tko će nam uopce igrati takav nogomet? Tradicionalno spori španeri koje proizvodimo ili pojacanja od 2 mil eura?
  • SAS1987
    19.6k
    Jos jedna od nespomenutih opcija bi bio Matjaz Kek, al pitanje jel bi covjek htio doci u DinamoDenle

Kad se ga prvi put zazivao za trenera je Kek još bio perspektivan trener :lol:
  • scooniepenn
    6.4k

Proces u startu podrazumijeva napredak i poboljsanja, kako bi se nakon nekog vremena doslo do kraja tog procesa. Ne vidim niti jedno niti drugo, tako da je to proces koji ne zavrsava nikakvom opipljivom koristi za Dinamo. A kod smo te famozne 4-3-3 formacije, ona ocito samo u Dinamovoj interpretaciji znaci nedostatak agresije i nepostojanje presinga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.