• Zagreb1992
    2.9k

Da smo odlučili s klincima krenuti plus nekoliko iskusnjara pa ajde rekao bi dobro , ali spike da mu treba dati vremena dok u momčadi imaš Benacera, Zajca , Belju , Bakrara , Mcckenu itd je glupost ..Isto tako ajmo spomenuti i kako nema osjećaj pratiti utakmicu .. Zamjene su mu šablonske gdje mi u trenutku kad hvatamo rezultat on radi izmjenu pozicija za poziciju ..Npr Kulen Beljo ...Isto tako Mikić ne bi dobio minute da se Valinčić nije ozljedio ...Problem je kaj mi nakon 6 mjeseci ne izgledamo onako kako trebamo biti nego smo gori još ..A npr onaj Španjolac iz Rijeke i ovaj iz istre naprave finu ekipu s duplo manjim budžetom od nas .Ne trebaš se prošetati ligom , ali dovoditi se u situaciju da ti Vukovar uzima bodove je smiješno
  • Facke
    7.2k
    Po mene i sad kad sam male vise razmisljal mislim da i s drugem trenerem nebi izgeldali tulike bolje. I ja sam vec par put napisal da sam za smenu trenera ali na kraju krajeva mi nema smisla. Da jesme neke utakmice odigrali daleke ispod razine , i da mi vecinom nisme dobre zgledali na terenu. Ali v zadnjim HNL tekmama je krenule na bolje , pune bolje. I to zate kaj se pomalu ali sigurne dizeju lideri v ekipe.

Najbolji primjer mi je Miha Zajc. Decki moji, kakvu on energiju ima, kakuv govor tela, zalaganje, zelja. E to ocekujem od iskusnoga igraca i lidera. I iskrene, ja bi narade njemu kapetansku traku dal. On zivi Dinamo.
    I ak se sad njemu jos prikljuciju dva/tri igraci nema nam kraja v HNLu. Ovi novi mladi igraci ko Beljo, Dominguez, Lisica,Topic,Bakrar tek moraju prejti taj proces da budu lideri pravi. A za to su kao prve pre mladi a kao druge zasigurne jos male premekani.

Ja se nadam da budeme igracki u drugem delu sezone zgledali pune bole. Si sme mi ocekivali igracki vise, to sigurne.
  • Sajla
    16k
    Decki moji, kakvu on energiju ima, kakuv govor tela, zalaganje, zelja.Facke

I da to ima trener, a uz iste rezultate, pola negativnih komentara bi skroz drugačije izgledalo jer bismo imali dojam da zna i može bolje.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    A dobro onda, neka mu daju ove zimske pripreme, nadam se da ćemo stvarno na proljeće izgledat bolje. No, ako opet nedaj Bože bude mini kriza kao u onom periodu Vukovar, Celta, Istra, onda se nadam da će se ipak reagirat s novim imenom, a ne i dalje papagajski ponavljat da smo naučili pouke i da je ekipa još u nastajanju. Pouke se moraju naučit sad tokom priprema, i onda na proljeće samljet konkurenciju. :fire:
  • NitkoBitan
    34.1k
    i onda na proljeće samljet konkurenciju.Sibirski plavac

Pa samljeo ih super Mario, 10/12 u derbijima :cool:
  • Sibirski plavac
    7.6k

Bodovno to izgleda jebeno, ali kad se malo bolje pogleda te tekme nije to toliko besprijekorno. Osijek ti na otvaranju sezone složi par ozbiljnih zicera, riješiš ih tek u zadnjih 20 minuta, a u Maksimiru ih vodiš 2 0 ali čim su zabili za 2 1 nastala je mala panika zadnjih 20 min da se ne primi još jedan. Rijeka u gostima solidno, a u Maksimiru top prvo poluvrijeme ali blijedo drugo, spasio nas Arber golčinom. Protiv jajdučije u gostima ok tekma s naše strane, kod kuće nedavno također dost dobro, ali morao si spasit bod na kraju.

Dakle, protiv ajdučije obje tekme smatram dobrima, protiv Rijeke jedna dobra druga onako blijedunjava, protiv Osijeka u gostima li la do našeg gola za 1 0, u Maksimiru relativno ok.

Koliko god Osijek bio trenutno slabašan, strah me Opusa u siječnju, imam još traume od naših tekmi tamo u zadnjih godinu dana. :rofl:
  • Zagi
    13.7k
    Zanimljivo je to kaj svi ističu pozitivu tih zadnjih 5 HNL utakmica ali u isto vrijeme se (imam dojam) bježi od zaključka zašto je tako.

Dvije su promjene.
    1. Baš tih pet utakmica starta Filipović, a ne Nevistić
    -tko ne vidi pozitivan utjecaj Filipovića , neznam kaj da vam velim
    2. Bennacerov lagani ulazak u formu prije AFCON-a
    -u isto vrijeme je EL loša gdje Bennacer ne igra
    -najlošija od tih pet utakmica je upravo zadnja, gdje više nema Bennacera

Meni to budi optimizam za drugi dio sezone jer oba problema nestaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.