• rokikaciga
    6.4k
    Ja sam samo rekao sto bih zelio. Pricamo o zeljama i pozdravima.

Ako ce se dat otkaz Kovi onda klub u ruke treba dat nekom kao sto je Barca Pepu, Real Zidaneu itd. Ne znam kakav je Carli ali ikona Dinama i legenda HR nogometa, ima ambicije bit trener, uvijek je bio inteligentan igrac, akademik itd. To mi je taj dir da prvi posao se "pokloni" ambicioznoj, mladoj i perspektivnoj ikoni kluba.

Ili to ili bas teski kapitalac kojeg bi Zvone i Capellas izvukli iz dzepa kao Bennacer na terenu. A to mi je Xavi jer je vec godinu dana bez posla. Placa mu se moze dat 2.5m eura jer se tolko placao i Gattuso. Druga strana medalje je jel bi on to pristao jer je u Barci na pocetku imao 4m bruto a stozer 1.5m
  • Blueshadow86
    4.4k
    Ma koji Ćorluka... Najbolje još da nam i Olić bude trener. Ćorluka nikada nije bio glavni trener i sad da mu se Dinamo daje da samostalno vodi? Znači, još jedan u nizu koji bi se trebao učiti na nama. Dokle više?
  • rioda
    11k
    Carli akademikrokikaciga

Ćorluka akademik?
  • Sibirski plavac
    7k
    Ako se moglo dovest jednog Benaccera, tko kažeda se nemre i neko takvo trenersko ime?

Xavi, Brendan Rodgers, Marco Rose, Rui Vitoria, Bruno Lage, Ralf Hassenhutl, Edin Terzić.

Zvone, ukoliko dođe do smjene Kove, kao što vidiš ima i više nego dobrih opcija trenutno bez kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.