• Ivdzo11
    8.5k
    Sve isto, osim Zajc Bennacer...

Neva

Valincic KTC McKenna Goda

Misic Bennacer Ljubicic

Lisica Beljo Hoxha
  • Keyser Soze
    16.4k
    Znači Sergi ne može ipak.
  • Ivdzo11
    8.5k
    Lokomotiva dosta promjena

Sigali, Sobol, Lorber, Žaper, Virgilli, Godec startaju
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Nadam se da će Vinlof barem u Karlovcu dobit šansu. Fakat mi je čudno to oko njega, ok Goda igra sjajno, ali Vinlof je doveden kao perspektiva i potencijal. U Osijeku je bio dosta dobar, neloš protiv Vukovara i onda nakon te tekme "gubi mu se svaki trag" u prvih 11.
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Nama ce Gale i Vinlof zaboraviti hodat dok ih ovaj uvede u igru. A Misicu, Ljubi, Mckenni dusu vadi svaku utakmicu. Kad se netko ozljedi zamjene nam neuigrane.
  • Facke
    6.7k
    Ja bi denes dal minute Vinlöfu , Galesicu , Villaru. Bar da odigraju jedne poluvreme.
  • Mihaljević
    13.9k
    Dizajn-bez-naslova.png
    Prvih 11 i 70 min zamjena Špikić - Menalo + druga zamjena u 89toj za pljesak publike
  • kajjaznam
    254
    Puše Kova i na hladno
  • DinoLeonix
    1.9k
    Neznam kad će se ostali dečki uigrati ako ne na ovakvim utakmicama.
    Kova radiš sve odlično, ne budi toliko tvrdoglav
  • rioda
    10.8k

Galešića nema ni na klupi
  • Goncalo Santos
    1.4k
    Nama kad dodu kartoni i ozljede mozemo se je**t. Onda ce igrati vinlofi galesici villari hladni ko beton, van ritma. Sad reprezentativna stanka, taman da se opet istih 11 regenerira i da opet igra istih 13 igraca. Daje ovo sad rezultat, ali ubijas ove na klupi. Kad bude trebalo bit ce nespremni.
  • Nogo
    9.3k
    Samo da ne bude ozljeda. Po meni Mišić, Valinčić, Mckenna i Goda su mogli odmoriti.
    Imamo podjednako dobre zamjene.
  • Kumerle
    1.7k
    Nadam se da će Vinlof barem u Karlovcu dobit šansu. Fakat mi je čudno to oko njega, ok Goda igra sjajno, ali Vinlof je doveden kao perspektiva i potencijal. U Osijeku je bio dosta dobar, neloš protiv Vukovara i onda nakon te tekme "gubi mu se svaki trag" u prvih 11.Sibirski plavac

Kad je Dalic bio u Maksimiru sa sportskim sektorom?
    Možda je rekao da je Goda u užem krugu i da će lako moguće trebqti ga u SAD-u ili čak ranije, qali da treba kontinuitet pa možda zato.

Palo mi je na pamet kao odgovor zašto, nije insajderska :rofl:
  • Mali Zeus
    19.9k
    čestitam na komentaru!

Tekma nije ni počela a već je krenulo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.