• Gelipter
    4.3k
    Vidio je Kova da je malo komentara na temi utakmice s Varaždinom pa je odlučio odabirom prve jedanaestorice potaknuti raspravu. :cool:
  • don
    15.5k
    Kad se RPG oporavi, u Europi ce igrati lijevo, Valincic desno.emilperska

nema šanse.
  • Dinamo iznad svih
    358
    Kisa stala ajmo svi na stadionnn
  • SAS1987
    18.5k
    Kakvo je vrijeme u varazdinuGoncalo Santos

Noe gradi brod :lol:
  • Orc123
    13.1k
    Ovo ignoriranje igraca koji ima ogromni preprodajni i igracki potencijal je degutantno! Koji je smisao tog poteza? Sta jer ga probio igrac Vukovara jednom? Nismo ni primili gol kad je bio u igri, nismo izgubili, nije bio los, dapace bio je odlican i da ga se tako ignorira, sramota! Probio je Godu i Lawal proslu tekmu pa sta.....
  • Hnlovac
    3.2k
    ti pizdis doslovno svaku tekmu vezano uz postave
  • ToTo96
    95
    bit ce vremena za sve, pogotovo ako ce bit 45+ utakmica ove sezone, smirite se ljudi
  • Orc123
    13.1k
    ne ne pizdim...jel vidis da pizdim za nekog drugog igraca? Vinlof nije zasluzio takav tretman...kakvu mu poruku salje trener? Radi cega je preselio na klupu...ajd molim te popusti me....
  • Crni86
    14.7k
    Daj se malo opustite… druga tekma da ne igra i da to je dijete. Nekad je sa takvima vise bitnije postupat kao pedagog, ne treba ga gurat i treba ga pravovremeno stavljat i vadit. Kova ga vidi svaki dan na treningu i sigurno zna zakaj ga sad malo stopa. Vidli smo i da vadenje vilara iz prvih 11 je urodilo plodom. Jbga igraci su ko mala djeca, moras ih procitat i znat koje gumbe stisnut.

Imamo prek 50 tekmi i malom je tek 19 godina, bit ce sve okej.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Malo mi je smijesno kaj te kod Stojkovica nije smetalo kaj je Villar igrao prije njega. A mogu se navest isti argumenti kao ovdje :lol:

I da razjasnim ja sam definitivno za da Vinlöf starta barem u slabijim tekmama. Ali kod tebe mi dijeluje licemjerno, jer vrijedi ocito samo za tvoje lieblinge :lol:

Treca od pet koju ne starta. Malo je cudno ak cemo bit iskreni. Papogotovo jer je startao odmah protiv Osijeka. Znaci trenutno se cini da je izgubio mjesto.
  • Crni86
    14.7k
    Znaci trenutno se cini da je izgubio mjesto.GeneralNapoleon

I sta ako je? Sta ako je goda bolji? Sta ako je goda prvi bek? Pa valjda ocemo one najbolje da igraju. Vinlof bu igro kako god tokom sezone, pogotovo kada krene europa.

Igrat ce obojica. Bogu hvala da imamo takvu momcad di imamo dva brutalna igraca na istoj poziciji
  • bobanzg
    20
    Tek neće igrat kad krene Evropa ako se po jutru dan poznaje. Kovačević je jako oprezan, ali onda ne trubi da će Dinamo igrat atraktivan, napadački i okomit nogomet ako ti je jedna cijela strana mrtva.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Pa nis :lol:
    Konstatiram kaj bi se moglo zakljucit na osnovi startova. Ako Kovacevic smatra da nam Goda vise koristi neka Goda starta. Ja imam drugacije misljenje. Ali ne bih ni rekao da je on u krivu. Vidim u obe opcije smisla. A na kraju krajeva nece mu se sudit valjda po postavama nego po rezultatima. Kaj se mene tice neka Zagorac igra beka ak cemo pobjedivat :lol:

Tolko je mrtva da je Goda asistirao protiv Istre.
  • Crni86
    14.7k
    ma nije islo tebe, nego svih histericnih.

Ko da je goda ispado ko ratkapa pa kako sad. Obojica igrali top, jbga nijanse su vjerojatno. Kova nes vidi na treninzima i to je to.
  • Carmichael
    252
    Nemam problem s time što je Vinflof na klupi već treću utakmicu zaredom, ali ću svakako imati upitnike iznad glave ako treću utakmicu zaredom ne dobije niti minute
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.