• M94
    2.1k
    Još od Splita ostalo ono... Bakraaaaaar!
  • Crusades
    19.1k
    Hvala vajsprezidentu kaj ga je htio dopeljat još 2023.
  • Jurki
    19.8k
    Ovaj covek cim se vrnul z one strane mlake.. procvjetal.

Bas mi je drago kaj nas posere.. nek to radi cim vise.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ne znam kaj je radio tamo u Americi, ovo je napredak za barem 3 razine otkako je napustio HNL.
  • NKDZ86
    5.8k
    isprike na šprdnji bakar, kapa dolje na svemu do sad, samo trpaj
  • Mali Zeus
    19.7k
    Čovjek uživa u svakom trenutku. Još ćemo se naviknuti da svaku zabije.
  • Agramer86
    747
    Ovom bi gospodinu ako ovako nastavi vrijednost mogla najviše porasti. Trenutno po transfermarktu vrijedi 600k €.
  • Filip85
    964
    Sa jednog drugog foruma

"Momcef Bakrar missing sitters in MLS for NYFC but scoring in Europe for Zagreb

The anomalies of algerian football in a nutshell"
  • Efes Pilsen
    13k
    Promasio je i kod nas "sitters" :lol: Covjek ne voli zicere
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Neočekivani junak zadnjih par tekmi.

Samo tako nastavi majstore, nadam se da ćemo te gledati na Svjetskom dogodine zajedno s Benaccerom. :fire:
  • Orc123
    13.4k
    Decko dosao ko centarfor a od njega u 5 tekmi napravili vrhunsko krilo.....neovisno jel ce startat ili ce se izmjenjivati s Lisicom jer su oba odlicna ovaj decko je ispao top topova!

Neki su spomenuli kako je tu i tamo ispao u defanzivi.....ja sam primjetio jednom ili dva put do sad u 5 tekmi ali ljudi mojiii pa on uopce nije igrao krilo do sad skoro...bit ce jos puno bolji! Mocan i strasan igrac.
  • cibona
    6.4k
    Danas smo saznali da može igrati i na lijevom krilu. Odličan ponovno. Za hnl je ovo top pojačanje i drago mi je da mu trener vjeruje.
  • Crusades
    19.1k
    Napisao sam nakon Predavca, ovako se koristi famozna "prilika". 3 gola pa zabijes hajduku, pa Feneru i sad stsrtas u prvih 11 i opet zabijes gol. Koristan na oba krila, ubojit, slatke brige gdje ga stavit. Odličan rotacijski igrač.

Edit: predasistencija protiv Istre i lopta za gol/penal protiv VŽa. Ne pamtim takav učinak od rotacijskog igrača.

Neopravdano se pljuvalo po njemu i po ljudima koji su ga htjeli dovest još prije dvije godine (Bišćan i Šimić).
  • Borovljanin
    331
    Odličan. Okomit, brz, dobar dribler i može visoko skočiti
  • Crni86
    15.8k
    Vidim da ga svi hvale kao krilo, ali da li zapravo on to i je? Da li je igrao kao hoxha koji je tipicno krilo?

Meni vise djeluje kao drugi napadac koji se pridodaje sa te krilne pozicije. Takva su i bila kretanja. Ali bez obzira na to fenomenalan.

Nekada fali mozda malo vise jednostavnosti, kao da se zaigra, ali meni je fascinantna ta njegova vizljavost i kontola lopte. Kako on to radi izgleda kao da moze svatko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.