• Hrdjavi
    134
    Ako ovak nastavi trpati, nazvao bih novu Kranjču po njemu.

Samo zamislite kak dobro ime:

Stadion Drena Beljo
  • MarK
    1.4k
    StaDion Drena Beljo
  • Crusades
    21.9k
    Ne znam kaj je Beljo skrivio ljudima, al dio ekipe ga masakrira u komentarima ispod bilo koje objave nakon tekme sinoć gdje se napisalo da je najbolji strijelac lige. Bolesno.
  • rokikaciga
    10.6k
    Ne znam kaj je Beljo skrivio ljudima, al određena ekipa ga masakrira u komentarima ispod bilo koje objave nakon tekme sinoć gdje se napisalo da je najbolji strijelac lige. Bolesno.Crusades

Ja se ne bih obazirao na takve komentare. Ja takve komentare i način razgovora o nogometu volim zvat "birtijaški" jer su reaktivni, crno-bijeli i idu iz krajnosti u krajnost. Ništa korisno od toga
  • Crni86
    19.8k
    beljo je dezurni pedro. Bio je i tak ce ostat… protiv steaue mu se spominje majka, covjek najbolji na terenu… kaj vise rec

Ko mu ima sta za prigovorit nakon ove cetri utakmice, ne kuzi niti 0,5% nogometa.
  • Droljo
    24.9k
    Ja takve komentare i način razgovora o nogometu volim zvat "birtijaški" jer su reaktivni, crno-bijeli i idu iz krajnosti u krajnost. Ništa korisno od togarokikaciga
    Ja 'forumski' :lol:
    Svaka čast pojedincima..
  • Kumerle
    2.4k
    Nimalo ne podržavam negativne komentare za Belju, čovjek isporučuje.
    Ono što bi mogao, po meni, poboljšati je nadanje da će lopta doći do njega i vraćanje iz offsidea.
    Nekad ga lopta u for iznenadi iako izgleda kao da ju očekuje i u liniji je s posljednjim čovjekom obrane.
  • vjeko1701
    22.4k
    Ja 'forumski' :lol:
    Svaka čast pojedincima..
    Droljo

Kaj god, tko god ovdje pisao, apsolutno svaki forumaš je doktor nogometa za prosječnog facebook komentatora koji većinu vremena ni ne znaju pravila sporta kojeg komentira.
  • Jurki
    22.6k
    Nimalo ne podržavam negativne komentare za BeljuKumerle

Slazem se.
    Kak sam vec prije pisal.. uz nove suigrace, gdje su si svi bili novi suigraci :rofl: , uz krizu rezultata na jesen, uz to kaj je imal manju minutazu (Kulenovic i famozna 60.ta minuta) - covjek ima vec sad odlicne brojke.
    Samo nek trpa i dalje i moze on 25 komada utrpati ak ne i vise bez beda.
  • Droljo
    24.9k
    Već mi je jedan od dražih.
    Sa Dion Drena Droljo mi se obraćajte od sad :lol:
  • C@ptain Koons
    362
    zato kaj nije Bruno Petković, vrlo jednostavno. Debilana ali je tako..
  • Sajla
    17.4k
    takve komentare i način razgovora o nogometu volim zvat "birtijaški"rokikaciga

otkad sam neki dan doznao da je TV komentator, član podcast ekipe i "uobličitelj javnog mnijenja" Cmrečnjak na ekrane došao izravno s posla konobara, a završio je za kemijskog tehničara (ništa protiv ni konobara ni tehničara! ali to su jako rijetko ljudi koji svojim vokabularom i razumijevanjem sporta spadaju pred kamere i mikrofone) - meni je više nego jasno kako je cijela javnost spuštena na birtijašku razinu. cmrečnjaci, vejići, balići, vlahovi ljudima pričaju o nogometu - što bi moglo poći po zlu?
  • jedan u nizu
    17.3k

Ne moze.
    Biraj, hoces li DRELJO ili BROLJO.
  • Jaro
    11.7k
    zato kaj nije Bruno Petković, vrlo jednostavnoC@ptain Koons

Kaj je najbolje(gore) - Petkovic je gotovo cijelu Dinamo karijeru bio meta vrijedjanja i omalovazavanja :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.