Ovo sto smo mi pokazali u ovih 10. kola HNLa je mrsavo. — DiddyGuela
Ne igramo turnirsko natjecanje gdje je jedina poanta da danas prođemo i sve je okej, nitko ne pita kako, poanta je da iz tjedna u tjedan to izgleda bolje, da se igrači razvijaju. — Tvrdica McTvrdi
Kaj se tiče svlačionice, onog trenutka kad ti igrači krenu okretat leđa isto je gg, a sigurno će krenut okretat ako se nastavi ovaj pristup ne rotiranja. — Tvrdica McTvrdi
Sam je rekao da Misic i Villar ne mogu zajedno. Imas Bennacera koji je 6ica i koji ne igra Europu nego svakako samo HNL. Misic je siguran starter za Malmo pa onda po mogucnosti opet protiv Vukovara. Logicnije bi mi se cinilo da se onda ide malo odmorit Misic i ubacit Villara uz Bennacera. Pa da se i vidi moze li Villar sa Bennacerom ako vec, sto si sam kao trener zakljucio, ne moze sa Misicem. — GeneralNapoleon
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.