• Jurki
    21.2k
    Nije sigurno los igrac samo u dinamo nemas pravo na promasaj od 3 mil eura, za te novce igrac mora bit prevagaNB86

Slazem se da mora biti prevaga.. al ajmo biti realni.. dal je itko mogel pomisliti da bu promasaj igrac koji ima hrpetinu nastupa u La Ligi i Serie A?
    Nije da smo platili Sivonjica iz Inter Zapresica 3 mil eura pa smo mogli ovo ocekivati.
    Jbg promasuju i sportski direktori klubova koji imaju valjda najjace skautske sluzbe na svijetu pa jebiga.. to je rizik ovog posla.
    Nema garancije za niti jednog igraca da ce uspjeti.
    Za sad se fulalo samo s njim i Vidovicem.. a nakon njegove prve epizode smo svi bili itekak zadovoljni kak je odradio posudbu kod nas.

Dal ce nam se događati ovakvi promasaji i u buducnosti? Naravno da hoce. Ali sad bar znamo tj poprilicno smo sigurni da nema tu mutnih poslova, rikverca itd.
  • hardek
    7.9k
    Villar je slična pričao kao i Vidović. Vjerovatno da su imali manje konkurencije i više prilika/vremena nebi bili flopovi. Jbg mi smo u sink or swim situaciji i bilo je za očekivati da neće svi proplivat. Ne znači da su loši igrači, ali jbg u nogometu je puno toga u trenutku i tajmingu. Pitanje je npr. kako bi se Bakrarova situacija razvila da nije zabio hat trick u Predavcu odmah.

Kod Villara mi je žao što nije dobio priliku niti jednom igrati u prvoj postavi zajedno s Bennacerom
  • Dzoni
    3.2k
    za te novce igrac mora bit prevaga i nositelj kvaliteteNB86

Samo se umrijet mora.
    Promašaja je bilo i bit će jebiga.
    I da Luis Campos bude SD, fulao bi s nekolicinom, nije se uklopio u klub i to je to, minimizirat štetu sad
  • gaTeDZG
    2.5k
    Treneru, nadam se da si popio upola kao ja i da ćeš se malo trznit iza Nove, a ne kao ja
  • rioda
    12.4k
    Villara bih volio vidjeti na desetki prije nego ode. Mislim da ima tu materijala za ozbiljnog igrača
  • BBBaranja
    4.5k

Teško jer ne igramo s desetkom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.