• mali M
    8.7k
    Svaki igrač kaže da mu treba par utakmica da uhvati ritam. Ako je netko kao npr Vidović u 6 utakmica zaredom ima 1 nastup s 25 minuta, teško da će igrat na nekom svom maksimumu ako ga 7. utakmicu staviš u prvih 11Omake

Bravo, ovo tupim od početka i zato me živciraju upisi koji kažu: evo vam sad stojkovića i vidovića ili villara ili xy..
    Čak nije stvar da to kaže svaki igrač, to je normalno uvođenje u formu u svim aspektima i svim sportovima. To je kao da netko tvrdi da nam ne treba uigravanje i pripreme, jer eto ti normalni treninzi, profić si kreni odma ko Ronaldo.

Ne znam zašto na ovom forumu neki i to čak dobri forumaši sa dobrim poznavanjem nogometa idu braniti Kovu ovakvim floskulama.

Jednako tako, kad pročitam da Boban slaže momčad ne znam jel bi plakao ili se smijao od količine gluposti u takvim teorijama. Jednako kako mi je jedan poznanik jučer rekao da je jasno ko dan da je poraz od Vukovara kladionica jer nam je sponzor lige SuperSport.. Jednostavno nisam imao snage raspravljati da smo igrali ko razbijena vojska bez logike, volje i znanja i da bi volio da imaju takvo opravdanje za svoje nezalaganje (naravno ironija je uključena, ne mislim doslovno)...
  • Facke
    6.9k

Ti ljudi teri piseju "evo vam sad Vidovica" nikad nisu nogometa igrali. Do tekme protiv Vukovara je Vidovic bil v lige 4 put 90 minot na klope. Nemres tu uhvatiti ritam. Nema sanse. I onda je normalne da za kurac igras.
  • austrijanac
    8.1k

Isto vrijedi za hrpu drugih igrača koji su u frizeru.
    Trebala je bolja rotacija, Malmo je bio prekretnica.
  • ElDorado
    6.5k
    Malmo je apsolutna prekretnica i bez obzira ko kaj pricao meni je ta tekma na razini teskog podbacaja u hnlu. Ako neko misli da je rotacija 15-20 min na kraju tekme onda stvarno nema pojma kaj prica. Daj covjeku 90 min da vidis od cega je.
    Ne bi stvarno volio usporedjivati previse ali taj Garcia je imao muda isprobavati po svome, svi su ga pljuvali i sada je na +3. I bez obzira kaj medicinari na Zoni pricali, zamor materijala je takodjer uzrok ozljeda, pa nam se moze dogoditi da ovi izraubani polako pocnu s problemima.
  • nwankwo646
    863
    Maknite iz naziva teme - trener :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.