• gaTeDZG
    2.9k
    Pogledavši sjajno poluvrijeme europskog velikana, ostavio bih stručan i dostatan komentar na (već) viđeno:

HAHAHAHAHAHAH
  • Blueshadow86
    5.1k
    Znači, ništa novo.
    Sve izgubili dabogda.
  • Hebimir Strašni
    246
    Nebu Garsija tu dočeko ni jesen na klupi osim ak nije ugradio dobru klauzulu u ugovor ko Gatuso. :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Ne treba mi ni aplikacija, ni notifikacije, čim čujem s plaže glasne psovke iz obližnjeg kafića i umiranje od smijeha ekipe iz Zagreba na plaži, odmah znam da je Hajduk primio gol.
  • Jurki
    25.5k
    događa se upravo ono kaj smo pricali za Garciu.. on je dobar trener, ali treba igrace za nogomet koji zeli igrati i ponesto vremena.

Ako dovedes takvog trenera, onda mu moras dovesti i igrace da moze svoje zamisli sprovesti u djelo.. u svakom ostalom slucaju to mirisi na karambol.

Slazem se, ako nema jebacku klauzulu.. dobiva vritnjak najkasnije do Bozica.
  • Infinity
    21.2k
    Ako nam oni budu konkurenti u borbi za titulu, najbolje da se ugasimo. Koliko je to sramotan klub da mi ni sami nismo svjesni. A misle da su neki kurac i da njih netko dozivljava. Majko mila.
  • Jay
    3.2k
    Veselite se dok možete, sad će ćaća bog baluna sredit preokret, samo da kečke popravi
  • Mozart4
    279
    Taj se umorio samo dok je doputovao do Azerbejdžana, a di će još i odigrat
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Gzira,Zira,Ira,Ra i malo a.
  • don
    20k
    Ako nam oni budu konkurenti u borbi za titulu, najbolje da se ugasimo. Koliko je to sramotan klub da mi ni sami nismo svjesni. A misle da su neki kurac i da njih netko dozivljava. Majko milaInfinity

ugasit se i izbrisat sve tragove postojanja.
  • bbzg
    188
    Ako laze chatgpt lazem i ja ali pise:

"Hajduk Split’s 14‑season streak of being eliminated in qualification is longer than any other documented in UEFA club competition history."
  • Hebimir Strašni
    246
    Upravo tako samo meni lik nije jasan, dobro zna ligu i odnose unutar nje i ode dole radit. Mora da se ipak dobro pokrio u slučaju otkaza jer inače nebu ni kofere uspio raspakirat prije nego dobije pedalu.
  • Sajla
    20.6k
    Pajaziti stigao iz Fulhama, ne iz Gorice - bravo Tino, tako se to radi :rofl:

EDIT: nije mu dugo trebalo za novi biser: Šarlija u napadu, vidjeli smo protiv Croatije iz Zmijavaca da zna što tamo radi - tako je Tino, to je Šarlijina i vaša razina
  • Jurki
    25.5k
    Kova i Garcia su treneri u 5 deka.. Kova je bolji samo jer je u svakoj ekipi u vrlo brzom roku slozil igru koju zeli.

Nadam se da je Garcia stvarno ugradio neku jebacku klauzulu.. ok je trener..
  • Zg123
    3.6k
    E moj Martins to se zabija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.