• Navijač Dinama
    11.9k
    A jbg, ovi za plaću jednog-dva igrača istoče koliki je nama godišnji proračun pa prime 7 ...Zagi

Newcastleu samo napad ima vrijednost od preko 200-njak miliona, Dan Burn reprezentativac, Tonali isto vrijednost 100njak miliona itd itd. Nama napad protiv Bayernom imao vrijednost 3-4 miliona daj Bože, stoperi bukva Mmae i izlizani Ristovski, plus Teophile koji je sve sto je dobro imao za dat Dinamu, dao je dvi godine prije.
    O usporedbi kvalitete i općenito vrijednosti ekipa Bayern-Dinamo i vamo Barca Newcastle da ne spominjenom. Ovo drugo je puno bliže, nego ovo prvo.

Međutim da, najveća sramota, ne znam samo šta li će Newcastleovi navijači reć na ovo, jel i ovo sramota svih sramota?

Obično kad je takva paljba po golu se i golman razbrani pa ipak to stane na 7. Mi smo imali tu endemski primjerakTvrdica McTvrdi

Da nije bilo Nevistića, primili bi 15 golova.
  • Jos-Optimus
    9.9k
    sve 5, ali u toj utakmici je Nevistić spriječio da ne bude duplo gore. Problem je bio kreten od sudca sa glupim penalima i nabrijani Nijemci koji jure golove i u nadoknadi takve utakmice.
  • Krizy
    70.1k
    Jakirov harakiri s uvođenjem Špikića i Hoxhe umjesto Pierre-Gabriela i Ogiware pri 6:2 u 73. minuti.

Jedna od najglupljih odluka koje sam ikada vidio u nogometu, ali upisala ga je u povijest Lige prvaka i nažalost Dinama.

Usput nas i izbacila iz daljnje faze Lige prvaka.
  • rokikaciga
    12.4k
    Usput nas i izbacila iz daljnje faze Lige prvaka.Krizy

Ja bih rekao da su neke odluke njegovih nasljednika više utjecale..kao npr kukavičko postavljanje protiv Celtica...
  • NKDZ86
    7.8k
    Liverpool počeo sa trpanjem turčina
  • IvanPerić1945
    304
    A Bayern i nakon 6:1 uzvrat igra sa svim snagama koji nisu ozlijeđeni ili kažnjeni...nema labavo
  • KtcGoat
    3.2k
    Spursi 1-0
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Turci kad ne igraju pred svojom ludom publikom su manji od makova zrna.

Liverpool baš jako krenuo.
  • Kepec
    9k
    Bilo bi jako da Tottenham točno 5 godina kasnije ponovi kaj smo mi njima napravili.
  • Dr Hofmann
    5.2k
    Turski klubovi doma images-(3)-(1).jpg

Turski klubovi vani 1559.jpg

Bešiktaš je jednom u LP doma dobio baš Liverpoola i onda 8-0 na Anfieldu.

Edit: Strašno koliko je Salah pao, Liverpool bi moglo ovo koštati, promašili su čuda.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Skinuo turčin penal Salahu...
  • Mr Anderson
    18.3k
    Al se ispromašivao Liverpool, moglo bi ih kazniti. Salah mrtvu šansu promašio i još penal. Još par odličnih obrana turskog golmana.
  • Danko
    2.9k
    Ovaj desni stoper tottenhama gori od mmaea
  • Crusades
    22.7k
    Blitzkrieg Lpoola :strong:
  • Mr Anderson
    18.3k
    Otčepilo konačno, gazi Turčine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.