• rokikaciga
    11.5k
    Biti gej je znak seksualnosti. Bit pedercina je znak osobnosti, nema veze sa seksualnosti.
  • KtcGoat
    2.9k
    Nadao sam se da Benfica ipak moze uzet nesto, ali nista od toga. Sad se igra u Madridu, u Madridu, a tamo je Real ipak veliki favorit.
  • lukaoj
    155
    Citam malo komentare po internetu. Masovno brane Viniciusa i cude se kako to da je stadion zvizdao Viniciusu...
  • pešća
    1k
    Jedna stvar su mlakonje na internetu a druga stvar su navijači na stadionu. Ne razumijem kako itko može stati u obranu tog derišta. I da mu je igrač Benfice rekao neku ružnu riječ pa ignoriraj i igraj, ionako vodiš na terenu. Zanimljivo kako samo Vinicius ima probleme sa rasizmom a pola Reala crnci.
  • Jurki
    23.3k
    Malo govance se isao zaliti sucu pa je ovaj prekinuo utakmicu na 10 minuta.
    Rijetko ogavan lik i igrac.
    I bome bi mu trebalo polomiti noge pa nek onda plače.
    Toliko je glup da ne kuzi da ga se ne vrijeđa po rasnoj osnovi, nego zato jer je debilčina.
    Ides provocirati protivnicke navijace i cudis se reakciji?

Obična placipicka i smece.
  • Jaro
    11.8k
    u moru antipaticnih (ajmo bit blagi) nogometasa koje sam pratio tijekom svog zivota - ovaj je definitivno najnepodnosljiviji. Konstantno izaziva, provocira, a kad mu se vrati - place ko malo deriste. Da mu sutra karijera prestane tezom ozljedom, potpuno bi me zabolila ona stvar bez obzira koliko dobre nogometne sposobnosti imao…
  • Z brega sam
    269
    Debil je čista plačipička, a i nameril se na argentinsko govno koje vjerojatno i je bacil neki rasistički komentar. Stav i mentalitet prosječnog igrača naših južnih plačipička ili rang Sigura.
  • NerminB
    963
    Definitivno majmun.
  • lukaoj
    155
    meni nikako nije jasno kako je taj decko odrastao u Brazilu ako njemu smetaju povici i zvizduci sa tribina. U Brazilu su te stvari za dobar dan, u svakoj utakmici te vrijedjaju na max. A cinjenica je da njega ljudi ne vole i ne podnose jer je primitivna seljacina, a ne zato kaj je crnac. Boli me briga kaj je crnac, realno i da se bijelac tako ponasa isto bih rekao.
  • Droljo
    25.4k
    u moru antipaticnih (ajmo bit blagi) nogometasa koje sam pratio tijekom svog zivota - ovaj je definitivno najnepodnosljivijiJaro

Svi hajdukovi i juventusovi su mi takvi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.