• Jurki
    20.1k
    ma ok.. al sam dojma da Šikić vise voli eure nego neku kompenzaciju bilokakve vrste.
    Isto tak u zadnje vrijeme mi Loksa izgleda kao klub koji ne odgaja nogometase vec nekakvu divlju verziju nahajpanih igraca.. samo da se prodaju.. Ivanusec, Kastrati, Stojkovic, Šoticek.. pa i Krivak..
    sve samo da se napucaju brojke pa da to impresivno izgleda.. a kad dojdu u sustav di treba pokazati kompletnu sliku se izgube.

Ili smo mi izgubili nit vodilju kak od takvih nahajpanih igraca napraviti kompletne nogometase kojima nebu neki segment falil.
  • vjeko1701
    19.9k
    Pa to je već neko vrijeme. Koji je zadnji tehničko-taktički školovan igrač kojeg su razvili? Ivanušec?
  • Jurki
    20.1k
    nije jer smo i njega cekali vjecnost da nadojde bez obzira na seljakanja s pozicijama.
    Generalno kaj se svih "talenata" tice ako odigra "top" polusezonu je odmah za Dinamo.. nije bas.
    Sve je to neki divlji nogomet.. samo napucati brojke i vozi.
    Zadnji najblize tome je Jakic, neki ideal nogometasa koji bi se uklopil u normalnu momcad.
  • vjeko1701
    19.9k
    Al njemu nije bio problem nedostatak taktičke potkovanosti nego je jednostavno previše varirao u formi. Rijetko tko će iz donjeg doma HNL-a doći u Dinamo i odmah nastaviti gdje je stao samo pod nemjerljivo većim pritiskom, povećalom i očekivanjima.
  • Ludovic IX
    10.1k
    To sto sikic zeli je jedno, ali to sto krivak zeli dolje je meni čudno. Odjebi sikica, čekaj ds ti istekne ugovor i potpisi za dinamo.
  • miro
    7.7k
    e jbg, tu treba razgovarati s dva Nikice Jelavića, lako za nogometaša...
  • Jurki
    20.1k
    nitko ni ne ocekuje da iz Lokse uskoci u Dinamo kao pojacanje jer je to blagoreceno ludost i idiotarija.
    Ali je stvar u tome da nakon 2 sezone taj top igrac Lokse bi trebal postati nositelj ili barem glavniji igrac u Dinamu.
    Sad dal je problem u nasim trenerima koji ne znaju iz divljeg igraca napraviti top proizvod za rezultatski uspjeh i daljnji prodajni asortiman je prica za dobru debatu.
  • Jima
    796
    Ma i da Krivak ode dolje, oni su iduću godinu u raspadu. Masni godinu dana stariji, Rebić u mirovini, trener na psihijatriji, školjka se raspala, vrhunskih talenata niti love nemaju. Od iduće godine više nemamo ozbiljnog konkurenta. To ozbiljno mislim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet