• Goncalo Santos
    1.4k
    Gol mjeseca, igrac mjeseca, trener mjeseca.
  • Crni86
    16k
    Ma dobro, opet siluju, ali jednom kad upadnu u crnu rupu se nece sastati s pobjedom 7-8 kolaJos-Optimus

Ovo se prica ovdje vec od prvog kola. Kak ce upast u crnu rupu kad konstantno imaju 12. igraca na terenu?

Kriterijem koji se drzi na njihovim utkamicama dopusta im se da rade sta zele. Udaraju i tuku protivnike, stvaraju pritisak dok sa druge strane muk. U 90 minuta je jako tesko drzat takav ritam sa njima osim ak nisi debelo kvalitetniji

Da nije takvog kriterija oni bi bili 4. ili 5. sad. Ali eto. Tako da nemojmo se zavaravati.
  • bongo
    1.3k
    Gol mjeseca, igrac mjeseca, trener mjeseca.Goncalo Santos

Momčad sezone
  • hardek
    6.7k
    Ivusic ih je spasio danas, Vukovar je morao zabit u prvom poluvremenu barem 1 od one 3 situacije koje su imali. Šteta jer ova šuga ima bolesnu dozu sreće, samo ne znam čime su je zaslužili
  • Paggini
    72.5k

Isto kak su upali i prosle godine kad su imali 21 bod nakon 8 kola, dajte se smirite, s ovom igrom ne idu nigdje, a bolje od ovog sumnjam da će biti
  • Jos-Optimus
    7.5k
    doslovce je svake godine ista priča
  • Pacho
    7.4k
    Zao mi je Vukovara. Kao da im vec nije dovoljno zla JNA nanijela, a sad ih i nekoc sluzbeni klub te armije potkrada.
  • Crni86
    16k
    dajte se smiritePaggini

Tko je uznemiren?

Ja samo kazem da ih se ne podcjenjuje (tovare + suce). Trebali su i sad bit kriminalno losi i nisu zasluzili bit na ovom broju bodova, pa su tu di jesu.

Liga je uzas, sudenje imaju takvo kakvo imaju. Oni nece gubit puno bodova u sezoni radi toga. Protiv njih i sudaca mozemo igrat mi, varazdin i rijeka ukoliko se konsolidira. Svi ostali su nazalost preslabi.

sori, ali ovakav kriterij i sudenje nije bio u sve zadnje 3 sezone skupa.
  • Zg123
    2.6k
    Ovo je preslika igre pod Gattusom i prakticki slican broj bodova su uzeli tako da se uopce ne treba opterecivat mjaukavcima, oni 65 bodova prebacit nece
  • KtcGoat
    1.4k
    A svaka cast Vukovarcima, bas dobro igraju s obzirom da su donedavni drugoligas
  • Marcinko
    799
    Raspored ih je mazio, 6 domaćih utakmica, današnju ne bi dobili da nije bilo glupog poteza Čaića. U sljedećih 9 imaju samo 3 kod kuće gdje su jedino protiv Vukovara favoriti.
  • Mrvica
    4.1k
    Šteta za Vukovar, da nisu dobili crveni svašta bi bilo. Strašno...
  • Mlađi referent
    14.5k
    Isto kak su upali i prosle godine kad su imali 21 bod nakon 8 kola, dajte se smirite, s ovom igrom ne idu nigdje, a bolje od ovog sumnjam da će bitiPaggini

Buraz, koji kmeket na ovoj temi, malo mi drago da su tovari dobili.

Čitam i ne vjerujem
  • hardek
    6.7k
    Iskreno ova 3 boda nisu najgora stvar koja se desila, gore od ovoga je što ih jebeni Puki vuče i prodat će ga na zimu za 6,7 milja eura
  • Pacho
    7.4k

Ma hoce kurac. Bit ce 4M plus bonusi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention