• Dudu9
    1.9k
    bilo bi odlično kad bi država i gradovi pokrenuli sličan dogovor kao za maksimir, tj nova kantrida, i manji stadioni vjerojatno dovoljno sa 2 tribine za ostale klubove, pa da dobijemo napokon normalne nogometne stadione
  • vjeko1701
    17.8k
    Nemoj da sad izvadim svoju arhivu rendera stadiona. :D
  • Marktwain
    777
    Više rendera nego terena u Hrvatskoj.
  • Dudu9
    1.9k
    Bjelovar što je objavio je meni primjer kakve stadione trebaju ostali manji klubovi
  • đole
    475
    Bjelovar je izgleda krenuo ozbiljno u priču da za par godina imaju prvoligaša. Projekt obnove stadiona kreće na jesen, bit će prilično simpatičan, a ako uspije dogovor spajanja Bjelovara i Ždralova, vrlo lako bi Bjelovar mogao prepustiti tron najvećeg hrvatskog grada koji nije imao prvoligaša.
  • Dudu9
    1.9k
    Novi poljud nepopularno ali dobro za popularnost lige, nova kantrida 15k, Istra stadion dobar jedino dovrsit natkrivanje stadiona, i ostaje ostali klubovi Gorica,Varaždin,Slaven, kojima dosta manji stadion 4k dovoljan, to su stadioni 15mil eura što nisu neke ogromne cifre
  • dmil
    894
    čisto iz zabave sam isao pogledati kome bi Bjelovar prepustio tu titulu i u pitanju bi bila Pozega, a iza nje Virovitica
  • deda
    40.2k
    Zec je još u šumi.
  • Bosskovitz
    18.8k
    Uvijek kažem, uspjeh hajduka ili zvezde je veći uspjeh od 1/4 EL na papiru.kadsemasazatalasa

Generalno nisam fan uspoređivanja uspjeha u različitim organizacijskim okvirima natjecanja i vremenima. Ono što se ponavlja kao mantra "Hajduk je igrao četvrtfinale Lige prvaka" je zapravo bila sezona u kojoj je Hajduk u skupini imao score 2-2-2: po jednom je pobijedio Steauu iz Bukurešta i Anderlecht te odigrao X s Anderlechtom i Benficom.

Samo četiri godine kasnije mi smo u grupi LP ostvarili isti score, 2-2-2, ali eto nismo imali sreće sa sustavom: dok je u sezoni u kojoj su oni bili drugoplasirani to drugo mjesto njih odvelo izravno u četvrtfinale u kojem su bez zabijenog gola ispali od Ajaxa, u sezoni u kojoj smo mi bili drugoplasirani to drugo mjesto nije vodilo nigdje, odnosno s njega se ispadalo iz natjecanja.

Još je teže uspredivo ako odemo dalje u povijest: 1991. je Zvezda morala odigrati 8 utakmica da bi došla do finala LP, prošle sezone PSG ih je morao odigrati 16, duplo više. Mi smo 1967. osvojili KVG igrajući ukupno 11 utakmica, kad bismo osvojili Europa ligu ove godine morali bismo odigrati 15 ili 17 utakmica.

Izboriti "skupinu europskih natjecanja" prije 20 godina bio je ogroman uspjeh jer su to igrala samo 32 kluba u cijeloj Europi, danas to svake sezone igra 108 klubova.

Nezahvalno je to uspoređivati niti to treba raditi. Trofeji su trofeji, to je ono ultimativno, sve ostalo je podložno interpretaciji.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Novci se ulazu da se na neki nacin ostvari povrat, a koji je potencijal na HNL klubovima da ostvare povrat... pa rekao bih samo na transferima. Ekonomija slaba, gledanost onako, marketing i ulaznice donose malo ili nimalo.NitkoBitan

Ako uloži u ekipu 15-20 milja eura i udje u Ligu prvaka, nije li to dobar povrat?
  • kadsemasazatalasa
    122

Pa zar nisu napravili novi stadion u Bjelovaru prije 2-3 godine? Kakvo obnavljanje sad? Hrebakovo maslo?

Inače, to je najgori novi stadion u državi. Krov koji su napravili ne sluzi nicemu, baš ničemu jer ne pokriva nikoga osim betona i mislim VIP mjesta. Potpuno bacanje novca.

sddefault.jpg

Što se spajanja Ždralova i Bjelovara tiče, vlasnik Ždralova Renato Radić (koji je i vlasnik Prime, trgovine za namještaje) je koliko znam htio baš klub u Ždralovima jer je on odrastao tamo. E sad, koliko se on želi vucati s vlašću u Bjelovaru gdje bi ga ovi gotovo sigurno išli malo i zajebati, to ne znam.
  • Infinity
    19.4k
    s druge strane, bilo bi odlično kad bi se oni digli još malo da budu stalna prijetnja ali prijetnja na koju možemo odgovoriti i koja nas gura da budemo svake godine još boljiLudovic IX

Za ligu bi bilo bolje kad bi se pojavila jos neka Rijeka. Rijeka je i ovako jako uspjesan klub u Hrvatskoj. Otkad su dosli ulagaci uzeli su dvije titule i pet kupova. Svaki navijac Rijeke bi potpisao da u desetak godina osvoje toliko. Ja kao navijac Dinama s druge strane ne bih volio da su oni bolji od toga, radije bih da oni imaju neku konkurenciju u godini kad mi podbacimo. Ja sam bio siguran da ce Osijek biti to, ali nema kruha od njih.

Hajduk ce uvijek biti tu negdje, a ustvari nigdje. Oni dok ne promijene neke stvari nece bit konkurencija ni Rijeci, a tek onda da budu nama.
  • marcio amoroso
    45k
    Oni dok ne promijene neke stvari nece bit konkurencija ni Rijeci, a tek onda da budu nama.Infinity

Pa to njima i jeste problem. Preskaču stepenice. Umjesto da kvalitetnim radom i pametnim ulaganjima pokušaju za početak biti drugi klub u hnl-u oni populističkim i samoubilačkim potezima ciljaju na prvo mjesto. I onda se čude dugu od 20+ milijuna.
  • Str1nger Bell
    2.6k
    Osijek i Hajduk igraju derbi kola u nedjelju u 18.30 u Opus Areni. Glavni sudac je Patrik Pavlešić, pomoćnici su Luka Pajić i Ivan Starčević, četvrti sudac je Ante Čulina, VAR je Ante Čuljak, a AVAR Kruno Sarić.

Očekujem da ce cijeli sljedeci tjedan ova utakmica bit tema u RTL Direktu, Nedjeljom u 2 i ostalim emisijama.
    Utakmica izmedu nas i Vukovara je jedna od najlošije odsuđenih utakmica koju sam gledao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet