• Droljo
    20.2k
    Pročitao sam u sn intervju i sve je normalno rekao lik. Prvi put valjda od kad znam za njega...
  • Jurki
    18.8k
    to kaj oni imaju trenutno hajp.. a i to ce se ispuhati za godinu dve.
    Zalizani nebu sigurno mlađi i nebu mogel to govno od kluba rezultatski vleci.
    Novaca nema. I na koji nacin bi oni mogli traziti bubam bezveze 300 eura za godisnju?
    Nebi oni uopce potezali pitanje novoga stadiona da imaju loze i skyboxeve i ostale pizdarije.

Jebemu mater pa postoje i u Europi gradovi od 200 tisuca stanovnika pa svi vise manje imaju stadione slicnog kapaciteta.

Tak da to kaj ova budaletina četnička blesice. Ko mu jebe mater.
  • NitkoBitan
    30.2k
    "Vi imate nešto silvera, tj. B lože, i Hajduk mora ići prema novom stadionu jer Hajduk po našim izračunima po utakmici gubi između pola milijuna do milijun eura."

Kako i gdje oni gube pola milijuna do milijun eura po utakmici? Imaju 35 tisuca mjesta na stadionu i krov nad dobrim dijelom tribina.

Pa nisu klub iz Bundeslige, ne znam kaj su si zabrijali da bi na modernom stadionu zaradivali preko 20 milijuna eura od ulaznica po sezoni.
  • The Undertaker
    8.5k
    Točno, ali onda svatko može doći u Vladu i tražiti 80 mil. za stadion. Sa postotkom su zahtjevi limitirani fiskalnim mogućnostima lokalne samouprave i kluba.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Svi to sad stavljaju u relacije Zagreb-Split. Zagreb ima taj privilegirani položaj i nemam problem da više participira u svojim projektima, ali isto tako treba sve biti u skladu s potrebama. Ako Zagreb dobije 10 bolnica nemre Split dobit 10 bolnica ako im treba 3, samo zato da se dobije jednako, to je sovjetska megalomanija (karikiram sad). I ono kaj mene zanima, gdje su ostali? Ako Split dobije svojih recimo 100 mil kao i Zagreb, pa onda i Rijeka ima pravo na bar 85. Pula na 70. Ako za sve ima toliko novca onda nema problema
  • vjeko1701
    17.4k
    E jbg, valjda postoji razlog zašto je izglasano ono "od posebnog interesa". Mislim da se tu jasno dalo do znanja da su prioriteti Maksimir i Poljud i da ne može bilo tko tražiti isto.
  • nwankwo646
    682
    Ništa mi nije jasno... pa jel predsjednik NO nadzire ili se bavi svime i odlučuje kako prema kome će se klub ponašati, s kim će surađivati itd...
  • vjeko1701
    17.4k
    LjPV odlučuje ono što on želi odlučivati! Jesi čuo??
  • Pacho
    3.6k

Sto je po meni realno nakaradno. Ne vidim zasto i nova Kantrida npr. ne bi bila prioritet. Mislim da je financiranje trebalo ostaviti lokalnim samoupravama, a drzava moze pomoci i na druge nacine.
  • vjeko1701
    17.4k
    Pa meni je osobno čudno da se Mišković nije uspio preko HNS-a progurati ali evo, da se mene pita, svakom prvoligaškom središtu iznad X stanovnika bi se ponudilo sudjelovanje jednakim postotkom (50%) pa nek se onda prijave svi gradovi sa svojim projektima.
  • Jurki
    18.8k
    njihov stadion je funkcionalan i moze se obnoviti za normalnu cifru.
    Nema potrebe spaliti 300 mil eura, ako mozes za 100 obnoviti kompletan stadion.
    Isto tak ne vjerujem bas da je vlast tolko mutava da bi isli rusiti i graditi na novo nesto kaj se moze obnoviti za trecinu cijene.
    I nebi me zacudilo da na kraju tak i bude.
    I da iz vlade daju obrazlozenje.. u konzultaciji sa građevinskom strukom, stadion je funkcionalan te ce se za obnovu izdvojiti tolko i tolko sredstava.
    A ovaj četnik moze lajati na mjesec.
  • Zg123
    2.3k
    Zanimljivo je ovo lizanje tovara sa konobarom kusticem, bit ce tu jos svasta...
  • vjeko1701
    17.4k
    Nit je zanimljvo nit iznenađujuće. Prošle sezone podrška sucima u derbijima, ove sezone podrška Kustiću. Izbori sa jednom jedinom listom za dati glas. LjPV predsjednik NO.

Oni su se nekih 10 godina na račun nemoći pred Mamićem predstavljali kao nešto. Njegovim odlaskom iz sezone u sezonu pokazuju istinito lice.
  • ElDorado
    5.3k
    Poljud nije nogometni stadion. To njih jebe. Obnova tu nist ne pomaze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet