• Paggini
    61.8k
    Iskreno, više ih se bojim kad nemaju nikakva očekivanja. Volim ovo, pumpanje pritiska zbog osrednjih igrača.
  • Ivdzo11
    8.1k
    Mijenjat će i Gonzalo Garcia. U odnosu na prvi susret nema ozlijeđenih Marina Skelina i Marka Capana. Mladi stoper ozlijedio je koljeno na treningu (još uvijek se ne zna koliko će biti odsutan) nakon neopreznog starta Rokasa Pukštasa, dok Capan ima problema s leđima.

U vatru će od prve minute Branimir Mlačić, a u vezni red ulazi Adrion Pajaziti.
  • San Lorenzo
    20.4k

Ma ja neznam zašto dosad već nisu obavjestili HAK o blokadi prometa krajem svibnja, šta se čeka?
  • crophantom
    1.2k
    sviđa mi se ovo, onih prica o stabilizaciji sam se vec plasio... jos da ga predstave na poluvremenu protiv Zire da ne kvare tradiciju i bit ću jos mirniji...
  • rokikaciga
    3.6k
    A mozda bu dobio nekakvo gradsko zemljiste dosta jeftino za skladistenje otpada. Tko zna kakve su to kombinacije u igri s novom vlasti u Splitu. Vidim da i Kerum cirkusira sa svojim projektima nekakvim koji stoje vec godinama "u ladici".

Drago mi je kaj je Boban u klubu. Sad smo sigurni
  • FazeN
    403
    7JSN365P
    Tovari prate forum 24/7 haha, pa ni zarez ne mjenjajuuuu

[Edit ne znam ni sliku još objaviti haha] ugl Tovari su ovdje.
  • Bosskovitz
    18.2k

Uploadaš na neki free servis, npr. ovdje, klikneš na ikonu fotku ovdje na Zoni u uređivanju komentara i samo zalijepiš direct link.
  • Ivdzo11
    8.1k
    Ante Rebić dolazi u Hajduk. Danas su, naravno, svi fokusirani na prolaz protiv Zire, ali paralelno se priprema i najzvučniji dolazak ovog prijelaznog roka.

Stiže i Marco Richter, 27-godišnji Nijemac, o kojemu smo već pisali. Hajduk će se još pojačavati, no danas je dan kada je sve to ipak u drugom planu. Fokus je na Ziri, odnosno prolazu u uzvratnom dvoboju drugog kola Konferencijske lige.

[Dalmatinski portal]
  • Crni86
    13.4k
    Moglo bi se odigrat na prolaz Zire, prati me neke feeling da je to danas poklon kladionice.

Rebic gura hajduk ravnopravno u borbu za naslov… tak je, nemaju stopere, nemaju veznjake, bamba i brajkovic na desnom krilu… Validan kandidat za naslov.

Iz ovog aspekta se jos bolje bidi kako su uzaludno potrosili 500k na ivusica. A neke pozicije im bas opasno gore.
  • FazeN
    403
    Di dolazi Richter? Na more u Split možda ili? U Hajduka sigurno ne.
    Provjereno ti tvrdim da ih je Mainz poslao u 3pm jer je Hajduk tražio da plaćaju cca 25% Marcove plaće, to je odbijeno U SEKUNDI UZ DOZU SMIJEHA(sjećate se kako su mediji pisali za Augsburg i Dinamovu ponudu za Belju tako).
    Rekao sam Richter želi u Hajduk ali će Hajduk morati dati para malo više, Švabama šište jaja da plaćaju igraču kojeg se žele riješit toliko love, a uz to on ima par ponuda i iz Njemačke. Njima se ne žuri
  • Crni86
    13.4k
    Dok Hajduk pregovara, u borbu se uključio i Darmstadt. Njemački mediji javljaju da je tamošnji drugoligaš ozbiljan kandidat za to da Richter zaigra naredne sezone u njemu. I Darmstadt bi ga doveo na posudbu.

Tportal
  • bbb medimurje
    4.2k
    uhh bas si siguran
    Do sad je duplancic uvijek javljao pouzdane i 100% sigurne i provjerene info
  • FazeN
    403
    siguran sam 100% napišem NAVODNO kad nisam.
    Pisao sam još prije 2 dana i stanje je isto, Mainz je odbio prvu ponudu jer Hajduk ko Hajduk bi na posudbi da ovi plaćaju plaću isto pun k, a Švabe ko Švabe imaju ponude za njega i briga ih. Evo sad je izašao i Darmstadt taj, ko zna što imaju još za njega.
    Hajduk nije odustao od pregovora, ali prva ponuda im je odbijena, garantiram.
  • Orc123
    12.8k
    Mi i dalje nismo svijesni koliko smo blagoslovljeni od Boga sto smo se rodili i navijamo za Dinamo! Hvala ti dragi Isuse Boze na tome!
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Do sad je duplancic uvijek javljao pouzdane i 100% sigurne i provjerene infobbb medimurje

Zapravo kolko ja razumijem hijerarhiju doli Duplančić je zadnje 2-3 sezone udaljen, tako da nije više najtočniji. Gabelić i oni klošari s Indexa su relevantniji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.