• Ludovic IX
    9.4k
    Jel istina da im Pripuz ulazi u klub? Ljubo i pripuz. Postenje ispada kroz vrata kluba koliko ce ga sad bit.
  • rokikaciga
    3.6k
    Tovarima? :lol:

Covjek je vec u Rudesu...bas mu je dosadno u "penziji"

Zapravo me zanima sta Pripuz tu ima u igri ako ima imalo istine u tom natpisu
  • rioda
    9.4k

Da je bar to istina, tako da taj mafijaški klub i službeno bude mafijaški. I da vidimo njihovu navijačku skupinu, kojoj su puna usta poštenja, kako ne reagira na to
  • Pacho
    3k
    Preuzimanje kluba od strane mafije. Kakve logike ima u tome da firma za gospodarenje otpadom trosi milijune na sponzorstvo
  • Dudu 9
    836

Navodno je Pripuz Hajdukovac.
  • rokikaciga
    3.6k
    Ocito ce imat nekakvu korist u Splitu. Pokorio je Zagreb, sad ide na deugi najveci grad. Drugo nista mi nema smisla. Jer Pripuz voli moc, i to puno vise nego sto voli pare. A da drzi prakticki dva grada u svojoj saci...ne bih se cudio pogotovo na to tko je na vlasti "doli".
  • Pacho
    3k

Moguce, ali ni ne treba mu highdug za to, jer je dovoljno da ponudi najnjzi ugovor i grad Split to mora prihvatiti. Vjerojatno su nanjusili pare u i oko kluba. Uostalom, nije da da su se tek sad krenuli motati oko klubova i igraca.
  • FazeN
    399
    Nije to istina, ne ulazi im CIOS u klub, tako mi je evo rečeno.
    Iako čini mi se zanimljiva priča, sumnjam da je bezveze puštena znajući LJPV i Pripuža svašta je moguće i ko zna kakve šeme su u pitanju, ali ja imam informaciju da nije istina.
  • nwankwo646
    665
    Poharat ćemo HNL ka Faze forum otkad je doša, pravi golgeter :grin:
  • CastAway1986
    3.6k
    I gdje ce na kraju Erlic , Slovan ili Danska?
  • Pacho
    3k

Na kraju ce orjunasi dolaziti ovdje po informacije :lol:
  • jedan u nizu
    14.3k
    Slaven organizira bus za navijace za put na Rujevicu.

Lijepe vijesti!
  • immerwieder
    1.5k
    ne treba se iznenaditi kad hns pomakne rujevicu na ponedjeljak 18.8.,
    pogotovo ako ih izvuku da 21. igraju doma
  • Droljo
    19.8k
    Još mi bumo zahvaljivali mamiću što nije pripuza u klub pustio... :lol:
  • ElDorado
    5.1k
    Rebić mijenja pravila igre: Hajduk sada postaje barem ravnopravni favorit za naslov prvaka
    Nekadašnji talent iz Vinjana Gornjih sada postaje ključna figura ambicija splitskog kluba za osvajanje trofeja
    Piše: Zdravko Reić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.