• Sibirski plavac
    5.7k

Ništa čudno.

Pa većina magaradi je u podcastima vezanima za HNL kmečala krajem sezone da ih nije pri kraju sjebao ni Dinamo ni Rijeka nego Lučić. Jebeš Rijekinu titulu, Dinamovo prestizanje magaradi pri kraju sezone, ovo dvoje nisu zaslužni za to nego Ivan Instagramer Lučić i njegove greške...
    Baš me zanima kako će reagirati kad im "najbolji hrvatski golman" prvi put sjebe nešto u službenoj tekmi. Već nakon ovog s LASK-om je bilo par komentara "pa i nije ovi Ivušić neka velika srića od golmana". Što će tek biti u službenim tekmama...

Anyways, sretno Rijeci, Varaždinu i Ziri.
  • Droljo
    18.9k
    Trebali smo mi Rebića dovest za lijevo krilo. Ak bi pristao na plaću ispod 500k i da obeća kako će se spremit!
  • marcio amoroso
    43.6k
    obeća kako će se spremit!Droljo

:rofl:
  • Droljo
    18.9k

I meni je smiješno ali on na 70% je jači i brži od svih hnl protivnika. Lik je stroj.
  • veselko tenžera
    4.7k
    Rebić i Livaja s trenerom koji želi 11 odgovornih igrača, puno trke i timske igre me podsjeća na jednog talijanskog trenera koji je forsirao presing s Baturinom, Pjacom i Ademijem. Što može poći po zlu! ?
  • rioda
    9.3k
    Znaci javno ga optuzuje za kikseve i fulanu sezonu.jedan u nizu

Pa masovno su širili teoriju da je zaglibio u kockarske dugove i prodao utakmicu Dinamu. Očito se dovoljno puta ponovilo da bi postala istina
  • striko
    2.3k
    Komentar na jednoj stranici ispod vijesti da je Hajduk sve dogovorio s Rebićem.

Angažirali ga kad su saznali da otplaćuje tuđe dugove :sweat:
  • San Lorenzo
    20k

Naslušali smo se priča i prijetnji kako će Brekalo/Rakitić/Perišić sa 70% pokoriti ligu...nisu...tipovi poput Štigleca i Majstorovića su ih trpali pod lijevo jaje.
  • marcio amoroso
    43.6k

Mene je taj igrač baš pozitivno iznenadio kad smo igrali sa Milanom u ZG jer sam ga tada prvi put gledao uživo u dresu Milana. Od Ljubičića je radio majmuna. Problem je što je od tada prošlo već neko vrijeme i što sigurno nije ni blizu tog nivoa. On je taman po mjeri da zadovolji njihove ovce i meni nije nikakvo iznenađenje da ga dovode. Mi ipak radimo malo drugačije i ja sam sretan da je tako.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ma gotovi smo. Još kad magarad nakon Rebića dovede i Erlića, favoriti su broj 1 za naslov. Barem tako kaže magareći puk kad gostuje u raznim hnl podcastima. :rofl:

Šalu na stranu, mislim da ako nastupi kao prošle subote protiv Kryvbasa budu redovni u HNL-u bit ćemo prvaci. Neću reći UVJERLJIVI prvaci jer tako sam mislio i lani nakon Qarabaga i prvih par kola lige, a onda smo na kraju vidjeli kako je sezona završila...
    Ne smijemo se "opeći" 2 puta. :zip:

Najjače mi je kad magarad sere da su mediji lani u kolovozu proglasili Dinamo prvakom do Božića i da im je to smetalo, a točno se sjećam prošlog ljeta sjedeći u kafićima na jugu di su sami tovari komentirali "ajme ovoga Dinama jaki li su, prošetat će se ligom".
  • Marcinko
    768
    Rebić je potpisao za Hajduk, na ova krila je pojačanje, a koliko će dobar biti to je veliki upitnik.
  • hardek
    5.3k
    Rebic može biti top 3 igrača lige ili se može potuć s Livajom na treningu. Nema između
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Kad smo već kod Lučića, mogao bi biti zanimljiv njegov daljnji boravak u Splitu.

Screenshot-20250722-164028-Facebook.jpg
  • Keyser Soze
    14.9k
    Je li moguće da Rujevica nije rasprodana?
  • Facke
    6.3k

Da lako moguce. Ostale su samo jos karte u prodaji od 100-380 €. Sad kolko popusta clanovi imaju nez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.