• NitkoBitan
    29.3k
    Screenshot-2025-07-22-15-55-16-499-com-instagram-android.jpg

Inace ova njihova postava je ekvivalent tome da mi u europskoj utakmici posaljemo u prvu postavu Topica, Mikica, Jakirovica i Pavica. Rasplakao bi se i zauvijek odlogirao sa Zone jer se ja za to nisam borio!
  • NORTE
    17.7k
    "bijeli nakon dugo vremena bez navijačke podrške"

biće daleko in Azerbajdžan
    don

"moguće je da na tribinama neće biti navijača "bijelih" osim odabranih članova hajdučke obitelji, možda pojedinaca iz službe nadzora, savjetnika iz zajednice, odnosno zaslužnih iz kolektiva, te prirodno naših ljudi iz veleposlanstva u Azerbajdžanu."

Ma ne vjerujem baš u to da tovari ne idu u Baku, to su besmislice.
  • Paggini
    60.1k
    Ekipa je na Farske otoke išla u solidnom broju, sumnjam da nece do Azerbejdzana potegnut kad NH plaća sve
  • dzg717
    1.2k
    Kako mi je drago za pvog Lucica da je potjeran ko pes
  • BBB Sibenik
    6k
    Sa ovom postavom neće dobit u Azerbejdžanu pogleda sam danas malo ekipu tu od Zire, malo je rec da je to zajebana ekipa.
  • Droljo
    18.9k

Baš i ja razmišljam. Nek sad klinci polude i naprave posel pa ćemo si mislit...
  • Hebimir Strašni
    106
    Ja bi bio presretan jer bi mi takvu ekipu prošli i s kadetima.
  • Paggini
    60.1k
    Jedva čekam za godinu dana članke od njihovih žohara po medijima kako je sramotno od Rebića da ima toliku plaću i da ne želi raskinuti ugovor na svoju štetu.
  • Keyser Soze
    14.9k
    2 gola u zadnje dvije sezone, al prodat će se dresova pa šta.
  • rokikaciga
    3.1k
    Varaždin ima jednog (navodno) Barinog klinca kod sebe, mali ima 15-16 godina, ljevo krilo, crnac je dečko, cca 165cm.

Zna netko možda više o njemu, kažu da je igrao protiv Sesveta i da je bio najbolji igrač kad je ušao u igru?
  • Sajla
    11.1k
    Zira upravo prodala najboljeg igrača, mogu li zadrugari konačno nekoga dobiti u gostima?
  • Pacho
    2.5k
    Ono sto mi se svida je da navijaci magaradi dosta podcjenjivacki pisu o Ziri radi razlike u TM vrijednosti, a ekipe iz tih krajeva zapravo znaju dobro placati i skupljati iskusne igrace, cak i reprezentativce slabijih zemalja, koji radi godina nece imati neku transfer vrijednost, ali znaju igrati.

Kad sam bacio oko na TM vidio sam igrace s iskustvom brazilske Serie A, donjeg doma francuske prve lige, druge francuske lige, reprezentativce Gruzije, Azerbejdzana, raznih africkih zemalja... Ukratko imaju dosta igraca koji su otprilike klasa ajdukovih stranih pojacanja.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Kazu Lucic je svjestan svoje uloge u prošloj sezoni.

Nez koji clanak, gdje sam vidio ali mislim da je to izjava njihovog novog SDa.

Znaci javno ga optuzuje za kikseve i fulanu sezonu. Vjerovatno su mu to tako i iskomunicirali kad su mu rekli da nece biti prva ili druga opcija.

'sori frende, ali zbog tebe smo izgubili prvenstvo, pa nećeš braniti ove godine'

Kakvi klosari
  • Pacho
    2.5k

Iskljucivo je on kriv valjda. Kriv je i sto su imali 1 gol iz igre u 5-6 utakmica pred sam kraj sezone ako se ne varam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.