• emilperska
    15.4k
    Kakvi klošari..

Gadi mi se Gorica bolesno. Skidaju gace od 2019. na Poljudu, nama s nozevima izlaze..
  • Crni86
    20.9k
    Kolko drkanja na livajine poteze od strane medija… za golove koje smo mi zabijali i bili su duplo efikasniji niti 10% tog drkanja nije bilo
  • Eduardo
    28.9k
    Gadi mi se Gorica bolesno. Skidaju gace od 2019. na Poljudu, nama s nozevima izlaze..emilperska

Nemojte opet s ovom temom, molim vas.
  • DrRatoljub
    688
    Gorica skida gaće kao i mi na Allianz areni.
    Ili to ili su samo loši.
  • KtcGoat
    3.8k
    Ako im i pustaju, logicnije bi bilo da su im pustili proslu u Gorici, a ne ovo. Koga boli kurac sad
  • Zg123
    3.5k
    Jel se to plivaja krenuo boriti za novi ugovor pa je odjednom proigrao?
  • ZG plavi 01
    81
    nije da su ih dobili prije 2 mjeseca, ali okej. I to u trenutku dok su ovi bili nama na -1.
  • rakurs
    2.8k
    Hajduk je u dobroj formi, ali jedino i isključivo zato kaj se ne bore ni za što. To je jasno svima, pa ja vjerujem i njima, jedino ne nekima ovdje na forumu. To kaj smo mi 10 koplja iznad svih u ligi ne znači da Hajduk TRENUTNO nije bolji od sedam ostalih ekipa (ne računam Rijeku) i da ih u ovakvoj situaciji mogu pobijedit bez većih problema. Jedino ovdje iz vikenda u vikend bude iščuđavanje kak oni opet pobjeđuju i konstantno se kreiraju te priče o nekom puštanju. Pa jebote, ta Gorica ih je pobijedila ove sezone u situaciji di su nam bodovno bili puno bliže, gdje je tu logika?

Da, i ja ih ne volim, ni jedne ni druge, al prestanite iz sezone u sezonu srat da im se skidaju gaće kad to jednostavno nije istina.
  • ElDorado
    10.6k
    Tovari su savladali školu bacanja i simuliranja ko iz top liste nadrealista.
    Ali mora se priznati da su defenzivno napredovali
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Prvaci nebitnih tekmi vidim nastavljaju gaziti. Da se nama u idućih kolo dva desi pad i oni dođu na -3 recimo, opet bi im se desio chokerski sindrom kojeg je Milović davno uočio. Takvi su.

Ako onaj lanjski Dinamo, a i Rijeku koja nije spektakl, nisu iskoristili da osvoje, neće nikad.
  • prefontaine
    8.2k
    da smo prošli Villareal da bi imali šansu za osvojit jer su ostali još očajni Arsenal i također ispodprosječan unitedSibirski plavac

Ovo je meni čak i razina iznad tovarskog "da je Garcia od početka prvenstva drža Boga Livaju mi bi sad bili isprid Dinama".

Ljudi, skulirajte se malo.
  • Noel
    20.6k
    10ak minuta utakmice sam pogledao i ne mogu se odlučit koja ekipa igra lošiji nogomet. Odustao sam kad sam vidio da se Livaja spustio kod Silića da preuzme loptu i pokrene napad.
  • dzg717
    1.3k
    Uzas od utakmcie, pocetak nas sve prevario. Po meni, utakmica jos otvorena..
  • Jurki
    24.3k
    Ne znam kaj se ljudi zamarate s njima u ovakvoj situaciji.
    Ko ih jebe.
    I bas bi htel da Letvaja potpise novi ugovor.
    Svake godine sve manje mocan, a ista mutava glupa glavurda koja misli da je neki kurac faktor i uteg za praznu blagajnu tifusara.
    A idealan za razjebati situaciju u ekipi.
  • emilperska
    15.4k

Nemrem se ni subjektivno ni objektivno otet dojmu da Gorica na Maksimir izlazi kao Atletico Madrid, a na Poljud kao Getafe. Npr nas su dobili i izgubili u 2. tekmi 4:2 u stvarno otvorenoj utakmici.

Zadnje nerijeseno su imali 2021. a pobjedu 2020. sto se Poljuda tiče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet