• NitkoBitan
    35.8k
    Koliko sam procitao sam Hajduk je trazio jer se u tom periodu dobivala neka lovica od EU za zasticena kulturna dobra.

Dobro da mi nismo zastiitili Maksimir kao kulturno dobro :rofl:
  • NORTE
    23.1k
    Evo ih opet, službeni Hajdug dodao gas i objavio fotke nekih loših detalja Poljuda, neke su prašnjavog krovišta.

Sve samo zbog rušenja neadekvatnog Maksimira u Zagrebu koji je zbog potresa i djelomično zatvoren.

Do jučer slavili Poljud i ismijavali Maksimir, a sad se na silu krpaju i žele srušiti Poljud pošto-poto.
  • Jurki
    23.8k
    Koliko sam procitao sam Hajduk je trazio jer se u tom periodu dobivala neka lovica od EU za zasticena kulturna dobra.NitkoBitan

Klošari.
  • hardek
    9.4k
    Sve samo zbog rušenja neadekvatnog Maksimira u Zagrebu koji je zbog potresa i djelomično zatvoren.NORTE

Bilić kakav god da je, vjerovatno je dobar financijaš. Došlo je i njemu iz guzice u glavu da jednom kad mi dobijemo novi Maksimir, odlazimo na nivo koji će njima biti apsolutno nedostižan. Vjerovatno je to prezentirao LJPVu koji je onda pokrenuo sve ovo kroz svoje pipke.
  • mlinchica
    5.3k
    znači, tražili ste da se stadion zaštiti kao kulturno dobro, a sad tražite da se sruši ili apsolutno zanemari to isto kulturno dobro za koje ste tražili zaštitu.db-izbjeglica

Oni su ajduk i ništa ne trebaju i ne moraju. Sve je trebao grad održavati i to im je narativ od dolaska odvjetnika jer su oni dd i imaju vlasnika. Vlasnik treba donijeti odluku, odraditi, a oni će pivat.
    Nadzorni odbor kojim on predsjeda samo nadzire, ništa ne odlučuje.
    Livaja čeka ugovor valjda isto od grada. :grin:
    I tako kupuju mir kod navijača jer im je rasulo posvuda.

Zanima me samo do kad će Šuto izdržati šutanje ajdučije s jedne strane, Obuljen/Plenković s druge i Ivošević/Puljki s treće strane.
    Ako ništa, spašava ih Blaženko s upaljačem. :lol:
  • Jurki
    23.8k
    mogu oni prezentirati kaj god zele.
    Drzava nebu njima sagradila dva stadiona. Cca 90 milja eura za Maksimir i dva stadiona u
    septičkoj titovoj grabi koja je tak i tak prezaduzena i gradonacelnik ih nebu jos vise zaduzivao.
    Drzava da investira cca 400 mil eura za 3 stadiona u ovakvoj situaciji.. nema jebene šanse.

Mislim da je i fiškaluš toga svjestan, al sad kad su sjebali jos jednu sezonu.. nemaju o cemu drugome srati, da javnost ne pita kak su uspjeli sjebati 40-45 milja eura na ispadanje od Albanskog giganta i kraj sezone u ozujku.
  • badjibadara
    9.2k
    Fulali su sa natpisom na salu... :cool:

0e5b9c67-3bbc-453f-9b92-dd8dc1699816.jpg?width=765&height=510
  • Pacho
    15.8k

Jebeno je kako se predstavljaju kao zrtva neodrzavanja cucavca. Oni valjda nemaju nista s tim.

"Nismo bili u stanju odrzavati bravarov cucavac i spalladium arenu, ali sagradite nam novi stadion od 500M pa da i njega pustimo da propadne"
  • Mali dioničar
    19.9k
    Fulali su sa natpisom na salu... :cool:badjibadara

Pa i nisu.

Bjelanović i dva tamnoputa dečka.
  • Kepec
    9k
    Želim da nam liga bude kompetitivna jer je na taj način i veće zanimanje sponzora i investitora, volio bih da prvenstvo bude do zadnjeg kola zanimljivo, iako Dinamo ima veliku bodovnu prednost.criticus

Samo dokazuje tezu da je svima u cilju da Hajduk osvoji naslov od novinara, sponzora, investitora, publike i tako dalje. Nikome nije zanimljivo kad Dinamo 761. put digne pehar.

Naravno da je svima nama divno dok Dinamo osvaja prvenstvo lagano, ali svaki normalan navijač želi da je liga kompetitivna i zanimljiva do kraja. Razlika je kaj mi želimo da bude kompetitivna na način da Rijeka, Hajduk ili netko treći poboljša sportski dio, dovede dobre igrače i trenere i da Dinamu pružaju dobar otpor. To bi pomoglo i Dinamu kojem bi bilo lakše igrati Europu kada u domaćem prvenstvu ima jednog, dva protivnika podjednake jačine. Dok s druge strane oni pokušavaju katastrofalan Hajduk izjednačit bodovno s Dinamom pomoću penala i kartona i onda to nazivaju poboljšanjem i iskoracima. Ja se nadam da bar kad to izjave odu u neku sobu i urlaju od smijeha sami sebi, jer ako oni mrtvo ozbiljno misle da je ovo suđenje dobro i da su napravljeni iskoraci s Layecom koji pola situacija nije analizirao onda ne znam.

Ovo s Poljudom je bolje ne komentirati. Godinama se sprdamo kako je taj stadion gori od Maksimira, po raznim stranicama i tu na forumu su se objavljivale slike i dokazi stadiona u raspadu. Odgovor tovara? "Ne dirajte nan poljudsku lipoticu, vaš stadion je najveća ruševina i najružniji stadion na svitu, nemate vi šta protiv poljuda govorit, to je zaštićeno dobro, nacionalna kulturna građevina".
    Few moments, months, years later: "Pogledajte na kakav stadion svaki drugi vikend dolazi dvista tisuća ljudi, ovo je strašno kako se raspada, Purgerima se javnin novcen čak dva stadiona grade mi jednog ne smimo dobit. Fuj, guba, sami protiv svih ka i uvik".

Monty Python je za njih stvarno mala beba.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k
    Tko je uopce trebao odrzavati skoljku? Ako je klub onda ne znam zasto se uopce pise o obnovi/gradnji stadiona. Ako je bilo na gradu, grad bi trebao platiti obnovu/gradnju.

Drzava nema nista s time, osim ako se ne islo u gradnju dva stadiona kao u ZG, gdje bi split platio cijeli iznos za jedan stadion a drzava za pola drugog.
  • flexXy
    3.2k
    Mi kao udruga gradana bar imamo legitimitet nesto trazit od lokalne zajednice, ne vidim kako je dionicko drustvo mjerodavno da ista trazi. Oce onda i ugostitelji na rivi bit u mogucnosti trazit obnovu lokala jer su u zasticenom dobru u najmu.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Realnije drzava ako vec gradi da Rijeci kantridu. Bar nas predstavljaju u europi ponekad i imaju dvije titule u zadnji 25 god
  • miro
    8.6k
    Bolje se isključit iz tih rasprava. Nek Hajduk, Torcida, Split, Splićani i HDZ rješavaju to dolje kako god znaju. Mi se trebamo bavit samo nama i našim stadionima. Prvo Kranjča i onda Maksimir + kamp. Jebe mi se kako i kada će oni riješit svoje
  • pešća
    1.2k
    Ja se samo nadam da država neće u jednom trenutku reći da će se gradit i jednima i drugima, odnosno to u prijevodu znači da će sudjelovat kad će imat novca za oba stadiona, a to znači praktički nikad. Mi svoj projekt moramo izgurat što prije, a oni nek se poslije zajebavaju sa moljakanjem kao što su naši godinama kumili i molili. Iskreno se ne bih začudio da tovarski PR želi usporit projekt Maksimira jer zna da bi Dinamo postao nedostižan jednog dana sa komercijalnim prihodima većim od njihovih znajući da je nerealno da će im grad Split i država srušit i izgradit novi Poljud.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet