• Pesca90
    107
    Mario Tadic iz Vukovara kad je pljunuo Cuica,3 utakmice je dobio
  • shameless86
    1.5k
    bas me zanima dal tovarska pljuvacka manje vrijedi ,pa ce biti manja kazna..predviđam 2 tekme,da taman moze derbi igrat
  • Pacho
    14.8k

Ocekujem ocitovanje HNS-a da se ovdje ipak radilo o pljuvacki nize gustoce koja je akcelerirala uslijed naleta bure u cucavac. Jedna utakmica kazne.
  • rioda
    14.2k
    Članak 50., stavak 2.
    2) Ako je prekršaj počinjen pljuvanjem na protivničkog igrača ili osobu koja nije sudac utakmice izriče se:
    - kazna zabrane igranja od dvije do osam utakmica

Ovaj Tadić je pljunuo igrača u leđa i dobio tri utakmice. Ovo od Sigura je pljuvanje u facu
  • fakin
    3.2k
    znači taman 2 utakmice kazne, sve po propisima.
  • Crni86
    20.1k
    bit ce dve tekme, ne sekiraj se

Al ovo mi je iskreno jedan od odvratnijih cinova u nogometu. Rade budi musko pa ga udari nego da se ovo radi. Bas jadno i iskreno mislim da su ove kazne pre blage. Ovakvo ponasanje je apsolutno odvratno i nema nikakve veze sa sportom. Po meni bi kazne za to trebale biti rigoroznije i to puno, mozda sam pre strog al stavio bi 10 tekmi pa si ti iduci put razmisljaj oces pljuvat na nekoga.

Tko si ti da nekoga ponizavas na taj nacin. Bas odvratno.
  • Zagi
    15.6k
    Ako bude točno dvije tekme to će biti samo još jedna pljuvačka u lice.
    Ali ovaj puta nama.
  • fakin
    3.2k
    pošto mi šutimo i ne bunimo se, prema novinarima Boban kaže da ne vidi da se ikog previše zakida ili da je netko privilegiran ne vidim zašto nam ne bi i dalje nastavili hračkati u lice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet