• Sajla
    18.2k
    Ivan Mlinarić mi često ide na jetra svojim pisanjem, a ostatak telesporta neću ni komentirati jer već bar 2 godine ne želim čitati što pišu. Ali izbacilo mi članak kojem u naslovu stoji "zašto je važno da se Boban vratio u domaći nogomet" pa sam popustio znatiželji.

Uz svaštanešto besmisleno i irelevantno, napisao je neke zanimljive podatke:

"Međunarodni centar za sportske studije (poznati CIES) objavio istraživanje koje je obuhvatilo 65 liga te pokazalo da 90 posto trenera u HNL-u traje manje od jedne godine; taj je postotak veći samo u ekvadorskoj i kostarikanskoj ligi.

Također, prosječno trajanje trenerskog mandata u HNL-u iznosi 158 dana i samo četiri nacionalna prvenstva, među kojima je i srpska Super Liga, imaju manje."

HNL i "kontinuitet struke" :roll:
  • T90d
    2.7k

A postavu bez njih 5 je teško sastaviti. Povesti 4-5 razlike i umjesto njih ubaciti juniore. Druge opcije nema. Nekih se čudio da nam DeBil ili Strukan sude uz pomoć onog najboljeg aVar sudca.
  • Crni86
    20.1k
    zato opet gale umjesto sergija i topa umjesto bakrara

Steta kaj bennacer nije zdrav da sacuvamo misketa…

Beljo zavezat ruke da ih ne dize iznad kuka

I mirni smo :smile:
  • T90d
    2.7k

Ja bi prije stavio McKennu na klupu i nek Dominguez dobije žuti, jer je Škot bolji a on i Galešić mogu u paru jako dobro odigrati.

Mišić bi mogao odmoriti ako se Bennacer oporavi, što čist sumnjam. Ili riskirati sa Soldom, pa ako ne bude išlo u 70.min Mišića uvesti.

Hoxha radi posta tako i tako ništa ne može, Topić umjesto Bakrara. A Beljo mora jednu utakmicu držati jezik za zubima i ruke u džepovima.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Iz glave mi se čini da je ipak zadnje 2 sezone liga napredovala po tom pitanju
  • Sajla
    18.2k
    studija je iz travnja 2025. pa fale podaci za zadnjih skoro godinu dana, ali svejedno su brojke porazne.
  • NerminB
    976
    Protiv gorice:
    Livi
    Valincic sergi galesic mpv
    Zajc soldo stojkovic
    Topic beljo hoxha

Odemo li na poljud sa +7 ubijedjen sam da ih mozemo dolje mlatnuti i privoditi ovo kraju. Vrijeme je da i oni kiksaju iduce kolo, a i imat ce rijeku gore prije derbija sto nam ide u prilog. Sve je u nasim rukama, ne smijemo se poigravat sad i ponavljati igru kao danas iz prvog dijela.
  • bbb medimurje
    4.9k
    Smece kanadskog prgavo pljuje igrace, minimalno 3 utakmice kazne
  • flajšmašina
    290
    Screenshot-20260222-210809-You-Tube.jpg

Bravo Radeljicu! Neka si ti njemu rekao. Zasluzeno su izgubili samo zbog ove amatercine.
  • Klenx
    10.3k
    Fenomenalna sposobnost Rijeke danas da se sama uspije ubiti.
    Od bar 5 dobrih dolazaka pred magarećih 16 metara koje su usrali u zadnjem dodavanju, užasno glupo žurenje Zlomislića i crveni karton par sekundi nakon, promašene dvije zicerčine i onda moronski potez Radeljića koji navlači kanadsko govance na podu umjesto da igra nogomet i ostavi Livaju u ofsajdu.
    Dugo nisam gledao jadranski derbi koji je Rijeka na Poljudu tako fino kontrolirala, samo jedan od ovih silnih blackouta manje i imali bi jednu ruku na kanti.

Tovari stvarno ništa posebno, samo trebamo biti pametni i ne vratiti ih svojim glupostima u utrku.
    Neću o derbiju, daleko je do njega.
    Nadam se da nam Varaždin može pomoći malo idući vikend.

Sa Goricom samo pametno.
    6 prvotimaca nam ima prijetnju kartonima, 3 dana prije smo u Genku, a nosati štakor će dati sve da nas čim više osakati za derbi.
    I rezultatom i kartonima.
    Bit će zanimljivo vidjeti izbor suca za tu utakmicu.
    Predviđam Strukana ili Kolarića.

Samo pametno i samo hrabro, i vjerujem da ćemo kroz idućih 5 kola odvesti prvenstvo u skroz mirne vode.
  • Carmichael
    535
    Ono što je svakako činjenica, Marešić je ozbiljno pojačanje i najbolji stoper Hajduka.

S obzirom na godine, Vignato (2004.) i Adu Adjei (2005.) su vrlo zanimljivi igrači, dobro su pogodili u Rijeci s njima.
  • marcio amoroso
    49.2k
    Bravo Radeljicu! Neka si ti njemu rekao. Zasluzeno su izgubili samo zbog ove amatercine.flajšmašina

Gluplji potez nisam vidio u cijeloj sezoni. Akcija traje, a ti se unosiš u facu debilu na podu. Naravno da te kazni i da tri sekunde poslije primiš gol.
  • Danko
    2.9k
    Kažu tovari da ga nije pljunuo, pa ja ne mogu vjerovati.

IMG-20260222-214903.jpg
  • shameless86
    1.5k
    ko je koga pljunuo u prvom djelu sezone i koliko je utakmica dobio? da znamo ispratit koliko ce kanadsko govno dobit
  • don
    18.6k
    kada je crveni direktni računa se i kup? Ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet