• vjeko1701
    22.5k
    Možda, al je to razlog svega ovog pisanja tu. Da rade po istom modelu ko i mi, ne vjerujem da bi itko ovdje išta negodovao. Ok, bilo bi sprdanja, ovog ili onog, ali kao i uvijek, oni pokazuju zavidnu nesposobnost kad je u pitanju bilo kaj osim pritiska i moljakanja da se nešto napravi za njih.
  • Mulec86
    453
    Meni je fascinantno kak su od teroriziranja javnosti s "poljudskom ljepoticom" došli do toga da si stadion tretiraju ko skladište krumpira i to u par mjeseci.
  • Markelo
    3.7k
    Hdz-u treba Split i glasovi iz Dalmacije. Bilo bi im oportuno krenut pravit dole stadion dok je Šuta na čelu grada.
  • The Undertaker
    9.6k
    Kao što je kolega gore rekao, postoji veliki jaz između želja (potreba) i realnih fiskalnih mogućnosti grada Splita i samog kluba. Sada je faza kuhanja žabe i pripreme puka na najrealniju opciju a to je obnova Poljuda i to uglavnom parama države.
    Objektivno gledajući, ako je netko zaslužio ulaganje u stadion onda su to oni jer ga redovito napune.
  • Profesor Baltazar
    26
    Plenkovića je na poziciji održala Dalmacija. Poznato je da Slavoniju drži Anušić kao njegov unutarnji oponent. Da je izgubio neku županiju ili veći grad u Dalmaciji HDZ prošle godine na lokalnim izborima, onda bi morao otić. Obzirom da su osvojili sve četiri dalmatinske županije, uzeli opet Zadar, Split pogotovo, onda će ih Plenković i nagradit. Zato i ne treba čuditi najave investicija kao što su Poljud ili dom za starije i još štošta toga.
  • vjeko1701
    22.5k
    Objektivno gledajući, ako je netko zaslužio ulaganje u stadion onda su to oni jer ga redovito napune.The Undertaker

E sad, kako se kaj gleda. Jel vrednije za državu to kaj oni imaju višu prosjećnu posjećenost protiv ostalih HNL klubova ili to kaj mi redovno ugošćujemo na svom ekipe iz liga 5, dovodimo gostujuće navijače/turiste iz svih djelova europe i svake godine igramo prestižna međunarodna natjecanja?
  • NitkoBitan
    35.4k
    ako je netko zaslužio ulaganje u stadion onda su to oni jer ga redovito napune.The Undertaker

Ako ga redovno pune znaci da infrastruktura nije problem pa je ulaganje iracionalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet