• FazeN
    5.5k
    Sada sigurno nece jer radi dok im ne dode novi SDNitkoBitan

Prije bi rekao da radi još uvijek jer žele zadržati Španjolce u klubu, i to ne mislim na igrače već struku.
    To su postali Vučevićevi ljudi i bez njega ne vjerujem da će ostati dolje s Ljubom
  • NORTE
    22.5k
    Bilo bi fora da Garcija grdo najebe u Osijeku i u ponedjeljak dobije otkaz.

Mora i taj Sopicev Osijek konacno nekog kurca odigrati.
    Jurki

Mene sad zanima i veseli svaka njihova aukcija dresa nakon poraza i zato još jače uz fenjeraše. Inati se Slavonijo!
  • NORTE
    22.5k
    Vučevićevi ljudiFazeN

Odlaze šnjime i trojica španjolskih skauta. Rakitiću vrime je!
  • prefontaine
    6.7k
    Dobro ljudi, ipak su nam ovo rivali koji konstantno propadaju i brukaju se. Ok je malo se sprdati, ali ovo već prelazi granice dobrog ukusa. Oni su kao osoba koja je psihofizički potkapacitirana i ružno je rugati se takvima. Zato trebamo ostati gospoda i ovo promatrati krajnje dostojanstveno. Jer, bez jakog Hajduka nema niti jakog Dinama, jel. Zato spustimo loptu.

Čekaj...

Hahaahhahahahahahahaahhaahahaahhaaahahahahahahahahaaha! Buahahahahhahahaahahahahahahhahah. Rok rok rok!

Urlam! Uživam ko krme u blatu. Eto.

Oprostite, braćo!
  • Hnlovac
    4.2k
    Najjadniji klub na svijetu. Ja ne znam možeš li ijednoj osobi na svijetu objasniti koliko neki nogometni klub može biti jadan i vrtiti se u krug 20 godina

Događanja u Južnoj Americi su ništa za tugu i kružni tok iz Splita
  • Jurki
    23.1k
    toliko su jadni, da ih sad već počinjem žalit. nije mi ni do ruganja.NKDZ86

Nikad, ali nikad ih necu poceti zaliti.
    Svakim tim potezom dokazuju kakva su nakupina fekalija.

meni tek to nema smisla, ak znas da ce s ovim otici i skauti.. pa valjda je bitno da cim prije dođu novi ljudi i snime situaciju.
    Kako ces vjerovati tim ljudima, ako si smaknuo njihovog šefa tj osobu koja ih je i dovela.

Ah da, kod tovara nema nist smisla.
  • Pacho
    14.2k
    Sada s njim odlaze još trojica, a to su glavni skaut kluba Pep Boada te Pep Mercader i Joan Torres. Potonji su stigli u klub ovog ljeta i preuzeli posao provedbe i koordinacije metodologije rada u omladinskom pogonu.

acc276685126aa389b26c26a7811260a.gif
  • NORTE
    22.5k
    Dakle sponzor Apfel prestaje financirati zbog svađe s udrugoN, a uspavani Rakitić postaje SD.
  • Pacho
    14.2k

Opa. Botoksirani svajcarac iz cuck fotelje preko noci u SD fotelju
  • Jurki
    23.1k
    Botoksirani svajcarac iz cuck fotelje preko noci u SD foteljuPacho

A Raquell postaje glavna osobna asistentica Ljpv-a a njezin glavni zadatak bu drzati capo di tutti capi sretnog i ispraznjenog.

Vucevic - sd kojem je smetao Garcija leti.
    Rakitic postaje sd - dosadasnja desna ruka Vucevica i prvi pomocnik s kojim se slagao, njemu ocito Garcija ne smeta.

Jebemti logiku :rofl:

Treba sekti jos jedan paćenik kojeg ce baciti pod autobus na kraju sezone.
  • don
    18.4k
    ali činjenjca da je njihov kompletni klupski raspad krenuo porazom od Dinama na poljudu 30.3 i za 3 dana opet, ovaj put u kupu mi jednostavno stvara ogromnu satisfakciju.
  • Noel
    19.3k
    Kako je ono bilo prije par mjeseci, godina stabilizacije jel?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet