• Jos-Optimus
    9.6k
    on doslovce brani kao igrač koji stane na gol kad isključeni golman nema pravo zamjene, takva tehnika
  • rokikaciga
    10.8k
    I onda netko kaze da radije prati Premiership. PA KAKO?? Zbog ovakvih utakmica se isplati imati oci.
  • Mr Anderson
    17.5k
    Mislim da su igrači Gorice danas u kladionici stavili pare na "Gorica ne daje gol".
  • IvanPerić1945
    265
    Prije ovoga kola Carević je imao 7 žutih kartona... Hns još nema suspenzije za trenere
  • Dzoni
    3.8k
    I minimalno jednu tužbu za rasizam
  • rokikaciga
    10.8k
    Kaj radi ovaj Matijas, fakat sam ostao bez rijeci.
  • prefontaine
    6.6k
    Nevistić je bolji golman od ovog Matijaša. Odgovorno to tvrdim.
  • wolfgang14
    3.5k
    pa jbo me pas i oba daju gol. Nevjerojatno
  • Pacho
    14k
    Degenerik Balic za Index

Poljud bi, u nekoj normalnoj priči, trebao biti ogroman kompleks s trgovačkim centrom, hotelima, bolnicom i velikim javnim garažama ispod stadiona.

Mislim da ovo nije dovoljno. Zasto ne i aerodrom, vojna baza, ranzirni kolodvor i dzamija? Zanimljiv koncept bolnice u sklopu stadiona. Za tako nesto jos nisam cuo (van ambulanti za klupske potrebe), ali navijacima orjune bi svakako dobro dosla jedna psihijatrijska ustanova ispod tribina cucavca.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Fraer kaže da treba financirat objekt i onda predloži bolnicu hahahaha. Privatizirajmo zdravstvo da bi Hajduk plaćao stadion
  • Pacho
    14k

Pa moglo bi se nes iskemijat. Npr. ako predocis ulaznicu, dobijes 21% popusta na metadon.
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Molio bih plavu vojsku da se uozbilji i zadrži dozu samopoštovanja te da se Pozo više ne spominje u kontekstu Dinama koliko god ga se provlačilo kroz novinske redove.

Da mi se raspravlja o poluprosječnim HNL igračima vratio bi se u 2024. gledajući kako kupujemo Belcara, ovdje čitao hvalospjeve o najboljem beku HNL-a Roku Jurišiću i čitao članke sugeriranja da se Dinamo okrene preporođenom Čopu jer zna kako mu se prijatelj Banić baca i zna šutnuti loptu kroz rupe na HNL igralištima i kako izbjeći blato na gol liniji.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

Pravi članovi svaki tjedan na sistematski. Platite pretragu za Šarlijinu plaču
  • Ivdzo11
    9.1k
    Nakon što je doveo Luku Menala iz Rijeke, odnosno Jovana Ivaniševića iz Istre 1961, čini se da je Sarajevo pred zaključenjem novog transfera iz HNL-a.

Kako Germanijak doznaje, Osijek i klub s Koševa u ovim trenucima “peglaju” posljednje detalje oko transfera Filipa Živkovića. Ofenzivni veznjak ima deset nastupa u ovoj sezoni a produkt je nogometne škole Osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet