• SAS1987
    17.8k
    A što znaći da ne mogu prijaviti nove igraće? To važi za ovu sezonu?
  • Damir1986
    117
    Mogu prijaviti ako ove sezone imaju pozitivnu bilancu od transfera, što će imati prodajom Prpića.
  • NORTE
    17.2k
    Slika koju je index stavio uz vijest o kazni...
    Hit of the day!

Livaja, Vitali, FFP.
    Doslovno svaki dan proizvode medijski cirkus i gubitke.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Uz Hajduk su kažnjeni još Barcelona, Chelsea, Lyon, Aston Villa i Roma

Konacno u drustvu europskih velikana! :strong:
  • BBBaranja
    3.7k

Dizali su i do 50% ali samo onima koji su bili na manje od 10 tekmi..a dizat ce i pojedinacne cijene karata
  • prefontaine
    2.6k
    Milju eura su dali ovaj rok, a još ni jednog igrača nisu doveli. Moraš biti specijalac za to.rakurs
    i dalje puno manje nego mi na otpremnine senatorima i trenerima kroz sezonu.
  • Jay
    2k
    Sad će priopćenje o medijskoj hajci i lažima, ovo su zagrebački novinari izmislili.
    Kaos na pripremama, UEFA konačno shvatila da postoje, sutra Zagreb postaje centar svijeta, još samo napadač nedostaje za savršeni srpanj.
  • Dinamosaurus
    30

UEFA: Do you know about a player called Vušković?
  • criticus
    4.3k
    Pogledao malo tovare danas i protiv bugara. Vidi se potpis Garcie već šta je je. Neće oni ni zabijat ni primat puno ove sezone, imat će veći posjed lopte nego prošle sezone. Jedina 2 gola na pripremama su zabili iz visokog presinga. U ovih 20tak min što sam gledao danas igrači Radomlja nisu prešli centarhardek

Nisam gleda al ove sprdnje koliko su potrosili a doveli samo trenera ne stoje. Nemaju love, ali nisu imali ni lani. Imali su (po meni) losijeg trenera za ono sto im triba u HNLu. Sigurno ce pronac par solidnih HNL razina igrača. Tako da oni se neće raspast ko to očekuje. Dapače mislim da će bit opasniji nego lani.

Opet, sve ovisi o nama. Nama je problem što kod ovakve rekonstrukcije broj bodova koje možemo očekivati je u rasponu od 60 do 90. Ja sam optimist i mislim da će sve sjest. Ali očekivat da će oni se raspast il bankrotirat, to sigurno neće. Sponzor il članovi će skupit pare i idemo dalje.
  • bongo
    1.2k
    UEFA ne kuži knjiženje Vuškovićevog transfera :rofl:
  • jedan u nizu
    13.9k
    Jos ce na kraju LJPV tuziti UEFAu jer im novac za Vuskovica nije jos sjeo.

LJPV : kad god UEFA mene razjebe, ja dodam gas malo vise i nova tuzba HNK Hajduka je protiv UEFAe!
  • Dinamosaurus
    30
    Opet, sve ovisi o namacriticus

Ja vjerujem da nam za prvo mjesto treba 75 bodova, mislim da ni Hajduk ni rijeka neće bit u stanju to nadmašit

Ako ne dođemo do tog broja nismo ni zaslužili bit prvi, kao i ove godine
  • hardek
    5.1k
    Garcia: "Drago mi je da moji igrači djeluju kao momčad na terenu, ali i kada treba dobiti borbu u noći"

Jel ovo realno :lol: :lol: :lol:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Treba provjerit splitski vodovod, netko ubacuje drogu u vodu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.