• skener
    4.7k
    Hajduk neće morati direktno platiti 300 tisuća eura, nego će mu se taj novac oduzeti iz UEFA-inog nagradnog fonda.
  • SAS1987
    17.8k
    Cekamo clanak nasih medija o korupciji u UEFI.NitkoBitan

Mogli bi slovenci postati nepopularni u Dalmaciji :lol:
  • NORTE
    17.2k
    Osijek objavio cijene sezonskih ulaznica, nisu ih dizali.
  • hardek
    5.1k
    Pogledao malo tovare danas i protiv bugara. Vidi se potpis Garcie već šta je je. Neće oni ni zabijat ni primat puno ove sezone, imat će veći posjed lopte nego prošle sezone. Jedina 2 gola na pripremama su zabili iz visokog presinga. U ovih 20tak min što sam gledao danas igrači Radomlja nisu prešli centar
  • Pacho
    2k
    "Deset godina ruganja konceptu Našeg Hajduka, nakon palamuđenja o privatnim vlasnicima, investitorima, o prekrasnim sportskim pričama iz Rijeke i Osijeka, imaš danas činjenicu da jedino zapravo zdrav klub koji ne proizvodi crnilo oko sebe, koji ne proizvodi gubitke i medijski cirkus koji truje ovu zemlju, je Hajduk, a Hajduk je takav zbog Našeg Hajduka", kazao je tada odvjetnik.
  • bbb medimurje
    4.1k
    Hajduk neće morati direktno platiti 300 tisuća eura, nego će mu se taj novac oduzeti iz UEFA-inog nagradnog fonda.skener

Ne, mora platiti 300k odmah a 300k bude im oduzeto od uefinih nagrada, samo neznam kad tocno su oni dobili 300k od rezultata u europi :rofl:
  • Kermit
    581
    Ne, mora platiti 300k odmah a 300k bude im oduzeto od uefinih nagrada, samo neznam kad tocno su oni dobili 300k od rezultata u europi :rofl:bbb medimurje

Hahaha, načekat će se UEFA da im Hajduk plati nešto od nagrada. A jesu se zajebali......
  • Pacho
    2k

Mozda se oduzme od onoga kaj radi nas dobiju
  • modri-kibic
    515
    Hajduk neće morati direktno platiti 300 tisuća eura, nego će mu se taj novac oduzeti iz UEFA-inog nagradnog fonda.
    7m
    skener

A od kud im nagradni fond od UEFE? Jedino ako se Rijeka kvalificira u Ligu prvaka. Znači kurčina :rofl:
  • NitkoBitan
    28.4k
    Kaj nije onaj celavi gmaz rekao da situacija nije losa kao sto se predstavlja. Kaj on misli da dobivanje kazne za financijski fair play od UEFE nije lose kao sto se predstavlja? Prica se inace o bankrotu i gasenju kluba?
  • NORTE
    17.2k
    Mozda se oduzme od onoga kaj radi nas dobijuPacho

dinamo donio po milijun eura svakom prvoligašu, a magarci vraćaju Uefi.
  • Damir1986
    117
    Mislim da sam ja barem 1 % za ovo zaslužan...

Edit: Neće mi se fotka staviti ako netko može pomoći
  • fakin
    966
    Opet mamic i suci ne daju sansu za naslov
  • Pacho
    2k
    The Club commits to the following Targets:

In the 2025/26 season, the Club will have a maximum Football Earnings deficit of EUR 5 million for the reporting period ending in 2026 (“2025 Target”)

In the 2026/27 season, the Club will have a maximum Football Earnings deficit of EUR 0 million for the reporting period ending in 2027 (“2026 Target”)

In the 2027/28 season, the Club will comply with the stability requirements (i.e., the Football Earnings rule), having an aggregate Football Earnings surplus, or an aggregate Football Earnings deficit within the acceptable deviation with regard to the reporting periods ending in 2025, 2026 and 2027 (“Final Target”)

Ide rezanje
  • Damir1986
    117
    Zahvalite mi se kasnije.

xcsuHl4.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.