• rokikaciga
    1.8k
    Ali zakljucak je isti...Pajaziti u Highduga
  • Crni86
    11.2k
    Dobar je pajaziti, samo to onda znaci odlazak rakete ili krovinovica. Ne vjerujem da ce jedan od njih htjet sjedit na klupi.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ne vjerujem, prije mislim da računaju na njega kao zamjenu za Pukštasa ili prvu desetku u ekipi. Odlazi i Sigur koji je isto veznjak tako da trebaju pojačati sredinu.
  • Crni86
    11.2k
    a puki je grijo klupu veci dio sezone. Sigur je isto najmanje konkurirao za sredinu. Moraju pojacat sredinu, ali kao sto si sam reko Pajaziti vjerojatno dolazi da igra u pevih 11.

Ako dolazi petrusenko mislim da je on siguran na sestici. Jedna osmica mozda za pajazitija, a druga za krova/raketu. Jedan od dvojca krova/raketa bu ja mislim visak s obzirom na minute koje ce htjet u iducoj sezoni.
  • don
    13.3k
    Ne vjerujem da ce jedan od njih htjet sjedit na klupi.Crni86

pa Krovinović je ionako većinu bia na klupi
  • Eduardo
    24.5k
    nije baš istina... u 27 od 36 ligaških tekmi krenuo je u početnih XI.
  • Crni86
    11.2k
    Sad kad je propao hajduk b, sta ce s malocom? Ide u a ekipu? Hehe
  • Jurki
    17.4k
    kaj je sad na kraju s drugim momcadima?
  • Crni86
    11.2k
    pa ja mislim da je propalo. Dva pokusaja, dva odbijanja.
  • deda
    37.4k
    Od sljedeće sezone.
  • NORTE
    16.2k
    Kakav je raspored bitnih odluka koje Hns odgađa zbog repke, raspored nove sezone sutra, a kazna Livaji prekosutra?
  • Crni86
    11.2k
    kakva kazna za Livaju? To se jos netko sjeca?

Nisu nista naucili iz onog slucaja s istim tim Livajom prije final4 lige nacija. Bas su debelo nesposobni i nadam se da ce Zvone postepeno graditi nas utjecaj u savezu pa da se i pojedini nesposobnjakovici iz tih fotelja zamjene sa inteligentnijim i sposobnijim ljudima.

Mi se zalimo na klubove, a isti ti klubovi nemaju 2% suporta od saveza koji zivi od istih tih klubova. Neka je finih festi, vecera i hvaljenja rezultatima a repke, koga briga di ce bit hrvatski nogomet za 10 godina.
  • Shkera
    56
    HNS je nažalost HDZova hobotnica i tu ce tesko Zvone mijenjati stvari, to je utopija.
  • Crni86
    11.2k
    nije samo hns, 99,9% sportskih saveza je tako. Nazalost…

Nece u potpunosti, ali svakako ce ga se morat poslusat za neke stvari radi njegove uloge u fifi i uefi. Do sad nisu imali niti jedno teskasa s druge strane da im se suprotstavi.
  • Shkera
    56
    Mislim da je to jako pozitivno razmišljanje jer bitno je samo tko ima tatu, ostalo je utopija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.