• Keyser Soze
    17.7k
    Klubovi takve igrače kupuju isključivo zbog potencijala...
  • Markelo
    3.6k
    Pa možda vidjeli klubovi da se Vušković razvija u svjetsku klasu pa probali i oni upecat tako nekog iz istog bazena. Inter se u zadnje vrijeme okreće mladim igračima što je bila i neka najavljena promjena smjera kod vlasnika kluba.
  • miro
    8.3k
    HNS je krovna organizacija, oni mogu "uvjeriti" ZNS da ga trebaju maknut, ali siguran sam da se nece u to petljat sad kad je ovaj sam ponudio ostavku
  • Sajla
    16.5k
    da je nama redovno igrao Mikić i oko njega bi se vjerojatno vrtile ovakve cifreKeyser Soze

pa se vraćamo na klauzulu od 1 milijun eura. ili Mikić nije nikome zanimljiv za tu svotu, ili ne želi ići, ili ona ne postoji.
  • DiddyGuela
    5.2k
    tovari rade sjajne stvari sa stoperima pocevsi od akademije.

U zadnje 3 godine Vuskovic, Prpic, Mlacic - Spurs, Porto, Inter. Ozbiljni klubovi, ozbiljni novci. Tako se gradi reputacija kod klubova vani. Njima sada jedan transfer otvara vrata drugom velikom transferu. Kako mogu prodat klinca od 18-19 godina nakon nepune sezone bez titule i bez EU nastupa?? Pa eto bas tako.

A vec imaju Skelina koji uskace i radi iduci veliki transfer...
  • Keyser Soze
    17.7k
    Ako stvarno ima tu klauzulu onda neka i ne igra.

U zadnje 3 godine Vuskovic, Prpic, Mlacic - Spurs, Porto, Inter. Ozbiljni klubovi, ozbiljni novci.DiddyGuela

Ozbiljni klubovi, loši novci. Mislim, dobri novci za njih jel, al za nas slabi. Mi ćemo za Varelu čini se dobiti 5 milja pa nam je malo. Da ne pričam o zgražanju za 4 milje za Stojkovića koji se nije razvio u pravog igrača.
  • DiddyGuela
    5.2k

Sjajni novci za njih s obzirom na njihov buđet i prihode/rashode opcenito. A pazi, to sve bez titule i Europe.

Nama je 5M€ za Prevarelu kap u moru s obzirom na nase prihode/rashode. A malog trpamo u izlog cak i kroz Europu.

A Stojkovica smo nesto i platili pa si vidi zasto zgrazanje na spomen o 4M€.

Kazem, tovari su lagano uhvatili zalet.Rade sve bolje kroz akademiju, promociju, razvoj i prodaju svojih klinaca. Lagano nas pišaju po novom.
  • austrijanac
    9.1k
    Oni sa obrambenom linijom koju su poslali u prvoj prijateljskoj mogu gađat jedino 3.mjesto.

Da Dinamo tako šalje, srali bo da nismo konkurentni.

Nikad zadovoljni.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Pogledaj što je zajedničko tovarskim mladim igračima koji su dobili priliku, svi su uskočili jer nisu imali za papar i morali su krpati rupe, do prije pola godine nitko nije znao za njih. Mi smo očito u situaciji gdje idemo na iskustvo, ali morali smo osigurati još minuta za Jakira i Mikića, a ne davati prazna obećanja o minutama.
  • deda
    42.9k
    Tovari su skužili da nema drugog puta nego gurati mladost jer inače će propasti. I dobro za njih da su skužili. E sad rezultat je tu drugi par opanaka. Oni ga nemaju. Mi pokušavamo gurat rezultat pa donekle pati promocija mladih, ali zasad je naš put ukupno uspješniji, i rezultatiski i financijski.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Lagano nas pišaju po novom.DiddyGuela

Njih pisa albanski Dinamo, gdje ce oni nas :rofl:
  • deda
    42.9k
    Inače transfer je 3,5m plus mogući bonusi za Mlačića.
  • DiddyGuela
    5.2k

I idemo. :starstruck:

Jos 2-3 posta sa tobom i na Prpica,Sigura,Pukstasa,Hrgovica,Mlacica i Vuskovica ti ces sa "ali ali ali Domingez ali Vinlof." Stvarno mi se ne da... kako je moderator prije nekoliko dana napisao, ne sviđa ti se? Zaobiđi ako osim serendanja ne mozes doprinjeti raspravi.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Jos 2-3 posta sa tobom i na Prpica,Sigura,Pukstasa,Hrgovica,Mlacica i Vuskovica ti ces sa "ali ali ali Domingez ali VinlofDiddyGuela

Kako si uopce doticne mogao stavit u istu recenicu sa Dominguezom i Vinlofom?
  • Jurki
    21.7k
    tovari rade sjajne stvari sa stoperima pocevsi od akademije.DiddyGuela

Cim uhvate neki dinar, malo se financijski konsolidiraju evo njima opet iskusnjara i raga jer ce se traziti rezultat.
    A bome nece moci svake godina iscupati 2-3 dobra igraca.
    Sve to trenutacno lepo zgleda.. al kad se kolicina talenta iscrpi.. vracaju se na staro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet