• rokikaciga
    9.1k
    Karacic ipak na Opusu, odlicno pojacanje sarana
  • Ivdzo11
    8.8k
    Fran Karačić ipak odlazi u Osijek. To je sada konačno, igrač se već pozdravio i sutra bi trebao krenuti prema pripremama kluba s Opus Arene.

Karačić je, što je već napisano, sve bio dogovorio s Osječanima, ali pojavio se prvog dana na Hajdukovim pripremama. Posao nije bio gotov, čekalo se da sve ključne osobe na Poljudu daju pristanak. Sada je i to postignuto, a Osječani će imati i otkupnu klauzulu.

Što se Nike Sigura tiče, ima ozbiljnog interesa za njega, ali u ovom trenutku njegov odlazak nije izgledan.
  • blue heart 72
    3k
    Možda i ima interesa za Sigura, samo je problem u cijeni. Dok magarad očekuje oko 5 milijuna, ne vjerujem da je netko spreman platiti za njegove usluge više od 3. Osim toga i pitanje je koliko će od tog eventualnog iznosa i završiti u klupskoj blagajni, odnosno koji dio kolača bi otišao na "posredničke usluge"
  • Zagi
    14.1k
    Super je to kada si sa tolikim akumuliranim minusom i dalje u poziciji da se možeš cijenkati, pa i posve odbiti ponude.
  • blue heart 72
    3k
    iskreno ja ne vjerujem u te navodne ponude ni za Sigura, kao ni za Mlačića. Da je netko njima ponudio 5 milijuna za Mlačića, ne bi on više bio stanovnik Splita . Ista priča i sa Sigurom, da ima ponuda ne bi oni puštali Karačića u Osijek, pa da onda ostanu samo na malom Hodaku kao desnim bekom
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

A ako tako pišu strani mediji očito nekog dima ima. Plaćene članke moš napravit na SN ili DP i Indexu, no mislim da su i Talijani pisali za Mlacica i Inter, očito nije to tak izmišljena priča.

Ovaj dio oko cijenkanja je zanimljiv, netko tko već ima kaznu Uefe i ne znam koliko minusa da se tu navlači ja bi 5, ne bi 3 i pol...a malo su mi čudni i njihovi igrači (pogotovo strani) kako da malo više ne pritišću odlazak, Celtic je institucija za ove dole
  • Zagi
    14.1k
    Ok ali to svejedno ne objašnjava kako imaju toplu vodu u tuševima.
  • Olmic
    5.5k
    Osijek se fino pojacao i jos mi tam moramo prvu tekmu, a tam su uvijek drame
  • Klenx
    9.9k
    Osijek se fino pojacao i jos mi tam moramo prvu tekmu, a tam su uvijek drameOlmic

Bolje da smo tamo prvu utakmicu gdje će se oni 2-3 tjedna uštimavati, nego recimo u 3.ili 4.mjesecu kad će se dosta toga lomiti, a oni već ući u neki ritam i poštimat se.

Pobjeda tamo u prvom kolu nastavka bila bi nam strašan poguranac.
  • Ivdzo11
    8.8k
    Goričan prema Poljskoj i Lechii Gdansk
  • CastAway1986
    4.9k
    ja sam mislio da se otprije prate s obzirom da su oba u kanadskoj ekipi
    Bubanja bi im mogao biti dobro pojacanje
  • Jaro
    11.5k
    A ako tako pišu strani mediji očito nekog dima ima.Tvrdica McTvrdi

Pa Bari svako malo Romano napravi PR, Romana prenose svi mediji. Nisu strani “novinari” nis drugaciji od nasih… OK, vjerojatno traze vise od rakije i porcije tripica…
  • Nogo
    9.6k
    Osijeku oko 300k odštete.
  • Ivdzo11
    8.8k
    Malenica, Guedes, Mersinaj, Hasić, Barišić, Čolina, Teklić, Mikolčić, Akere, Omerović i Matković.

Danas protiv Basaksehira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube