• deda
    42.2k
    Sa pravim radom, vjerojatno bi se kroz desetak godina dalo složiti klub koji prati 5-6K ljudi u prosjeku.vjeko1701

Jako teško kad to ni već spominjani Nk Zagreb nije uspio, a imao je puno veću tradiciju i bazu navijača. Jedino ako nisi mislio na "doseljenike" u vidu Azijata.
  • vjeko1701
    21.9k
    Više mislim Dalmacija, susjedne zemlje, hipsteri. Anti-Dinamo koalicija, hahaha.

Ne možemo znati kako bi danas izgledao NK Zagreb da se zadržao u prvoj ligi. Realno, praćenost nogometa je bila u velikom padu kroz početak 2000ih, zajedno sa kvalitetom lige. Lokomotiva ove sezone ima preko 2500 prosjek. Zagreb je tik prije ispadanja imao 1400. Lokomotiva je u to vrijeme imala ispod 400. Mislim da nije van pameti da bi NK Zagreb danas imao barem 4000.

Tradiciju ne možeš izmisliti, al u današnjem svijetu možeš barem dići neki kratkoročni hype pa onda tek vidjeti dal to možeš održati.
  • KtcGoat
    2.4k
    Navijaci Nk Zagreba su vjv izumrli
  • vjeko1701
    21.9k
    Znam neke al većinom idu prema penzionerskoj dobi xD
  • jedan u nizu
    16.8k
    Lokomotiva ove sezone ima preko 2500 prosjek.vjeko1701

Ako maknemo utakmice protiv dinama i Hajduka, njima je prosjek gledatelja 460.

A realno, zadnjih godina su se probudili navijaca dinama i Hajduka pa pohode utakmice protiv lokomotive.
    Isto bi bilo i sa Zagrebom da je ostao u prvom rangu ovih godina.
  • KtcGoat
    2.4k
    Bas sam razmisljao prije neki dan kako nasa liga nema nijedan gradski derbi
  • Dzoni
    3.2k
    Jedini potencijal za pravi gradski derbi ima Rijeka Orijent
bold
italic
underline
strike
code
ulist