• emilperska
    12.9k
    iskreno, ne zanima me vidjenje vremenske prognoze osobe koja je kucni prijatelj s LJPV i ta cinjenica (ako je istina) je na sramotu te osobe, a nasa kaj je ta osoba u NO…Jaro

Pa nije to tajna. Fotografije su im na FB, bar bile.. Nebitno..

DAPAČE kak bi rekli vrli PRovci, mene od takvih osoba s funkcijom u Dinamu baš zanima kako vide sve i što oni predviđaju..
  • Profesor Baltazar
    0
    Kreilach je došao kako bi preuzeo ulogu asistenta aportskog direktora umjesto Čuline. To je bilo u paketu sa onim Amerikancem koji je trebao ući u klub pa je to propalo.
    Kreilach je htio uz to biti i registriran da odigra još nekoliko povratničkih minuta.
  • nwankwo646
    987
    Ne znam je li ko već ukazao naDantasove noge?? Krajnje neobične za sport :grin:
  • Mlađi referent
    14.9k
    iskreno, ne zanima me vidjenje vremenske prognoze osobe koja je kucni prijatelj s LJPVJaro

Vidiš nikad nisam razmišljao u ovom smjeru

Stvarno, kaj je u glavi osobi koja se druži s LJPV? Zamisli takvo govedo nazivat prijateljem
  • Jaro
    11.4k
    a nes moras imat zajednicko - jugoslaven, odvjetnik “poduzetnika” kojem eto i lopovi vrate auto kad saznaju tko je, hajdukovac…
  • Ivdzo11
    8.7k
    Kako Germanijak doznaje, Jugović je u subotu navečer odlučio objesiti kopačke o klin. Iako je imao ugovor do kraja godine, Jugo je stao na loput i odlučio da je stigao kraj. Tiho, nenametljivo, kako je i igrao i vodio svoj Osijek — bez velike pompe, ali s puno dostojanstva.
  • Crni86
    18.4k
    Gorica protiv rijeke s istom taktikom kao protiv nas na maksu…

Pricalo se da suci analiziraju i pripremaju se za utakmice. Pa daj kad vidis od 4. minute odugovlace ih kreni pozurivat i sjec kartonima… Pa nije to bas neka kvantna fizika
  • rakurs
    2.2k
    Vodi Rijeka. Iskreno, veselim se svakom golu protiv Gorice. Osim kad ga tovari zabiju.
  • Filip 91
    2.1k
    Daj boze da ispadne Gorica ili Lokomotiva...
  • San Lorenzo
    23.7k

Ovo dvoje uopće ne idu u istu rečenicu, Lokomotiva svake sezone izbaci nekoliko talentiranih igrača i pokušava igrati nogomet, Gorica se natrpa najvećim olupinama u znanom svemiru, a koncept nogometne igre im se vrti oko krađe vremena i svakog drugog oblika ciganjenja, s Carevićem su to digli do ekstrema.
  • BBBaranja
    4.4k

Već duže vrijeme muče ga listovi,više vremena provodio na stolu fizioterapeuta nego li na treninzima..
  • Kristijan992
    662
    Garcia: "Za mene je crveni karton Vukovara upitan"

Gonzalo, nema na more hahahahha
  • Zg123
    3.2k
    S obzirom na kadar Rijeka igra dobro, trebalo je Spanjolcu par utakmica da pohvata konce ali sve bolje i bolje to izgleda. Jos ako se na zimu pojacaju trece mjesto ne bi trebalo biti upitno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet