• Dzoni
    7.9k
    Ovo je škola, bolje da se ovo događa sada nego onda kada su u prvoj ekipi
  • Calello5
    161
    Presporo se nalaze rješenja da bi izbjegli duele koje ne mogu dobit
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    Trebat će im vjer ova polusezona za prilagodbu, nakon toga će bit lakše vjerujem.
  • Gradina
    386
    Kad su tek počeli, predviđao sam sredinu tablice, ali nisam više tako siguran, srećom ne mogu ispast u prvoj sezoni
    Baš se vidi da su momci tek prva godina "posloženog" omladinskog pogona, još su izlazna generacija, trebat će vremena...
  • crophantom
    7.1k
    Ma naravno, treba im i jos malo žganaca i prilagodba na duele sa seniorima, pa ovaj je 2 puta Šuntu otreso ko slinu, ni povlačenjem ga ne može zaustaviti
  • mrgud
    867
    Ovo im je super škola,ovako će se najbrže razvijati
  • Crni86
    24k
    Neki zazivaju toliko suntu u prvoj ekipi, a evo tu se sad vidi koliko ima jos zganaca za pojest

Fenomenalan talent, ali polako.

Meni trenutno zebic i mikic najvise iskacu. Fizikalijama i stavom.
  • hardek
    12.4k
    Kulušić s ovom tehnikom ne znam šta može pružiti na krilu. Sviđa mi se sto je Ćutuk prebačen u špicu ali treba klasično krilo umjesto Kuleta desno
  • vlatkomarkovic
    4k
    Zaja ofanzivno dobar, iza curi, Orlić li la, Tai mora se puno naučiti. I dalje tvrdim da je najslabija karika Kulusic manjak kretanja, neotvaranje, manjak hrabrosti…. Ne znam…. Fali nam završna trećina… Strano tijelo, Zeba, Mika, Benkotic pokazuju sada najbolji kontinuitet i Sivalec individualnu kvalitetu.
  • ElDorado
    13.8k
    Šunta jako slab u duelu
  • ElDorado
    13.8k
    Po brzini i fizici Mikić apsolutno ok
  • crophantom
    7.1k
    Benkotic naprijed nas najopasniji igrac u ovu tekmu i pol. Bravo mali
  • Crni86
    24k
    Lijep sut benkotica. Cini mi se da je najmladi? Ali najbolji trenutno u veznom redu
  • ElDorado
    13.8k
    Najbolji tehnicar definitivno
  • ElDorado
    13.8k
    Al u napadu stvarno nemamo nikoga. Šivalec je preslabašan
bold
italic
underline
strike
code
ulist