• austrijanac
    13.3k
    Kulusic mi je bas veliko razocaranje.
  • crophantom
    6.9k
    ma dobro, prva utakmica u ovom rangu, za mene to izgleda skroz ok ak to uzmeš u obzir.

Od igraca Benkotic mi iskace, oba stopera, a i u ovom malom Žaji ima nesto dopadljivo

da, meni on i Cutuk
  • joesimunic
    417
    Kulušić koji ima i najviše seniorskog iskustva izgleda kao da ima najmanje. Glupo je govoriti, ali ne vidim u njemu neki potencijal iako ima tek 19. godina.
  • Zagi
    18.9k
    Gdje je Šunta?!
  • Dadox
    1.5k
    On je stalno s prvom i neće ga spuštati koliko sam skužio.Barem za sada…
  • austrijanac
    13.3k
    meni on i Cutukcrophantom

On mi je drugi, ali nisam bas obojicu posrat :sweat:

Generalno, ok, ocekivo sam puno losije s obzirom na prijateljske.

Fuzy ce tu bit dobro pojacanje (ako zaživi svoje najave), Pačo fali jer imamo jedno i pol krilo (ne racunam kosookog).

Obrana je dobra, ocekivao sam Šimuna iskreno na lijevom stoperi, ali ima vremena.
  • joesimunic
    417
    Ma iskreno Šunta za mene trenutno dve klase bolji od ostalih koji igraju/će igrati ove sezone u B ekipi. On je igrač koji može po meni bit starter u bar 7/10 klubova prve lige, a u drugoj će bar mislim igrat se nogometa.
  • scooniepenn
    7.3k
    Odlicna je ovo skola deckima da vide kako izgleda seniorski nogomet. Vjerujem da ce kroz par kola to biti bolje, jer nedostaje definitivno da lopta ide brze, okomitosti u zadnjoj trecini i da se ubaci pokoji upotrebljivi centarsut. BSK igra ultra zatvoreno drugo poluvrijeme, ali mi nismo prakticki napravili izuzev glave Zebica i suta preko gola Cutuka. Samo naprijed decki, bit ce to bolje.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Kulusic je bas beskrvan, Cutuk pokazuje želju…. Ali da obojica danas najslabije karike…. Zeba i Sivalec stojim kod toga najbolji danas…. Duga je sezona…..
  • Zagi
    18.9k
    Ma da, neće ga spuštati.
    Zakaj ovo sve radimo ako Šunta nebu imao minutažu?
  • Thor
    3.8k
    Viktorija no slabo u zadnjoj trecini. Al ok.
  • Roky
    167
    Stvarno igraju dobro al fali zavrsni pas i jos misica
  • Ljubo
    1.7k
    Skroz ok smo odigrali, fali nam vise odlučnosti u napadu, biti to bolje kada se priključe Taylor i Molchan.
  • Niko1986
    8.6k
    Zašto na društvenim mrežama svuda piše Dinamo b, a naziv je Dinamo II?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet