• crophantom
    4.9k
    jer nitko u klubu neće biti zadužen za razvoj tih igrača i njihovo hendlanje i balans između A i B momčadi, nego ćemo sve prepustiti slučaju ko neki drugi i onda će nam Brezni 7 minuta prije tekme javiti da je Kova slučajno ispucao nastupe za Šuntu jer ga je uveo u 99. minuti protiv Rudeša.

siguran sam da nitko u klubu nije mislio o tome niti će imati koordinaciju s trenerom po tom pitanju, ipak smo mi neki trećeligaški klub, pa smo se mi tu prvi toga sjetili. :clap:
  • rakurs
    3k
    Dinamo je u očima svojih navijača očigledno totalno neozbiljan klub kad pišu ovakve stvari.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Ja bi razumio da je to nekaj kaj se događa, pa su sad zabrinuti, ali to nema veze sa stvarnošću. Od kuda onda takva razmišljanja i izjave, baš me zanima.
  • crophantom
    4.9k
    Besposlen pop i jariće krsti.
  • FazeN
    7k
    Mislim da ljudi još nisu svjesni koliko će ovo biti jaka priča.
    Dinamo 2 se ozbiljno pretvara u strašan projekt, već smo sad velika tema o kojoj se puno priča u nogometnim krugovima.
    Imam dojam da će iduće sezone medijska i navijačka pažnja prema klubovima u Hrvatskoj biti najviše ovako:
    • Dinamo
    • Hajdug
    • Dinamo 2
    pa onda ostali klubovi..

I to nije slučajno.
    Ovo je projekt koji se slaže dugoročno i koji će nam donesti stvarno puno toga.
    U zadnjih nekoliko godina u omladinskom pogonu se skupila stvarno jaka generacija klinaca, usudim se reći možda i jedna od najkvalitetnijih u više segmenata u posljednjih par godina.
    Ono što je najvažnije, klub je shvatio ozbiljnost tog puta.
    Ne radi se samo o “drugoj ekipi”, nego o sustavu koji se diže na višu razinu, dobiva strukturu, ozbiljnije uvjete i jasnu svrhu.

Ako se nastavi raditi ovim tempom, Dinamo 2 neće biti samo razvojna stanica kako neki misle, nego projekt koji će imati stvarni utjecaj na prvu momčad i hrvatski nogomet općenito.
  • DerHerrKool
    1.1k

Ma to mi je jasno. Ono kaj ja nemrem shvatit je zakaj negativna pretpostavka? Od kud dolazi ta potreba da se svaka hipotetska situacija predstavlja iz negativnog kuta. Kakav ti život mora bit kad je sve u startu potencijalno negativno, a ak ne bude onda nikaj. Ne kužim, majkemi.
  • Paggini
    87.3k
    Imam dojam da će iduće sezone medijska i navijačka pažnja prema klubovima u Hrvatskoj biti najviše ovako:FazeN

Bog neka nam pomogne kad Dinamo II zareda tri kiksa pa ovdje budem morao čitati "Jel vrijeme da se ispita napokon koliko je BOBAN SPOSOBAN?"
  • deda
    46.3k
    Igrač koji je prijavljen za B momčad može igrati do mile volje za A momčad. Nema restrikcija. Obrnuto ne. Zato će vjerojatno Šunta, Zebić, Brundić, Mikić biti prijavljeni za B momčad.
  • crophantom
    4.9k
    ja bi reko da nam je ostalo iz afričkih savana, evolucijski je bilo korisnije pričati o tome kako je iza onog grebena kod izvora sigurno lav koji ce nam hebat majku i kako susjedno selo sigurno napada, od price o tome kak je jeben dan i kak cemo sigurno fino papati.

Loše vijesti se vise klikaju, u birtiji je mali Štef kaj se ispisal s faksa i ima problema s drogom tema tjedan dana, mali Joža kaj je doktoriral je fusnota uz obabezni komentar "lako njemu kad mu je tata xyz".

Moj stari nikada u životu nije reko "jebate al bu nam ove godine rodilo trsje", uvijek je to "doci ce mraz/tuca/bolesti/ptice/harp i sve bu vništilo", kao i kod svih susjeda.

To je jednostavno tak i nece se jos tako skoro promijeniti :lol:

Ugl, da nije totalni offtopic, ja sam.siguran da ce ova prica u klubu biti na top razini i veselim se nekoj tekmi u Zaprešiću, ovo nam je jako falilo.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    potvrđeno sinoć da se na njega ne računaSajla

Ma znam, sarkazam je bio….
  • fakin
    4.8k
    kao sto sam rekao sve staviti na B listu i mogu igrati za obje momcadi koliko zele
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

za B momcad mogu biti prijavljeni igraci do 21 godine (ukupno 26 igraca) plus 2 starija ili tako nesto, @deda zna bolje vjerujem.
  • deda
    46.3k
    Da, ne znam sad propozicije u gram, ali limitiran je broj iznad 21 igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet