• IstinaZaDinamo
    2.5k

Shvatili smo iz prethodnih 1000 postova da ne zelis proslavu na stadionu nego na trgu. Mislim da ne moras vise ponavljati.

Btw mjesto proslave je najmanje bitno, a ovako barem imas ljude odmah tu nakon utakmice, znaci 20 tisuca je tu minimalno plus svi koji ce doci dodatno.
  • Dr Hofmann
    5.6k
    Od jutra do mraka - znate gdje ste sljedeću subotu...

...jer ovaj put ne idemo nigdje. Ostajemo doma.

Po posljednji put u povijesti, 23. svibnja slavimo osvajanje duple krune na našem 'starom' Maksimiru.

Svjesni smo da je mnogima teško povjerovati u to.

Vjerujte, i nama je.

Bit će to zadnja proslava duple krune na betonu na kojem su odrastale generacije plavih kibica. Na kojem se trčalo, skakalo, ustajalo i padalo. Gdje se plakalo od sreće i od tuge, gubilo glas, stjecalo prijatelje. Na mjestu gdje se nije samo pobjeđivalo i ponekad gubilo na terenu, nego opiralo nepravdi, borilo za naš identitet, branilo naše boje, živjelo naše ideale i pisalo slavnu priču Građanskog nogometnog kluba Dinamo.

Ovo mjesto koje dom je svima nama tog će dana živjeti i disati plavo od jutra do kasno u noć.

Onako kako i zaslužuje.

Šampionski.

Prvokup ulaznica za članove kreće sutra u 11:00 sati.

Sad me odjednom malo i tuga pere...Pa jel moguće Bože da ode taj dio našeg života dalje.

@NitkoBitan Ma naravno, samo sad u Osijeku mi je bilo dovoljan dokaz što će biti u budućnosti. Prva prava kiša na Maksimiru će me vratit u realnost.
  • fakin
    4.2k
    ocito nisi shvatio. Rekao sam da proslava stvarno ne smije biti na stadionu. Neka bude ispred ako vec mora tamo.
    Pa nece nam valjda proslava biti mirnovec prskalice i vatromet? Vjerujem da velika većina ljudi ovako misli.
  • Bosskovitz
    20.8k
    Pa nece nam valjda proslava biti mirnovec prskalice i vatromet?fakin

Samo bez vatrometa, to smeta psima.
  • Paggini
    83k
    Dao bih obje ruke i obje noge u okladu da brat nije baklju u životu zapalio, a piše traktate već tjednima o tim kurčevim bakljama na proslavi i kako bi dobro izgledale između zgrada na trgu

Dinamo, navijači i ova proslava ne postoji da fotke na Instagramu dobro izgledale. I ne, jebena proslava prije dvije godine nije bila tako dobra zbog baklji

Al ajde, dobili smo odgovor čemu je bila namijenjena ona anketa podno zapada po pitanju baklji
  • Mali Zeus
    20.9k
    ali velika većina ljudi misli kao on kužiš.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Sad me odjednom malo i tuga pere...Pa jel moguće Bože da ode taj dio našeg života dalje.Dr Hofmann

Jel moguce da ce na utakmice krenut ic klinci i malo stariji koji nisu dozivjeli Maksimir :chin:

Jednog takvog sam upoznao na finalu kupa, svidjelo mu se i bude isao cesce na tekme. Ima polusezonu fore da osjeti tu car.
  • fakin
    4.2k
    Ocito ne znas nista o meni, ali ovdje nisam bitan ja, nego navijaci.

Realno nama za proslavu titule ne treba ne znam kakva organizacija, stavi binu, pustaj pjesme, dovedi voditelja da pozdravimo igrace i to je to. Ostalo ce ionako navijaci sami napraviti, od atmosfere, pjesama, bubnjeva, zastava i naravno pirotehnike.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k

Iskreno, nisam ni citao :grin:

A da te piram, hoces li doci ako bude na stadionu? Iako sam 100% siguran da ce biti izvan.
  • Mali Zeus
    20.9k
    Pa piše na betonu..
  • Paggini
    83k
    Realno nama za proslavu titule ne treba ne znam kakva organizacija, stavi binu, pustaj pjesme, dovedi voditelja da pozdravimo igrace i to je to. Ostalo ce ionako navijaci sami napraviti, od atmosfere, pjesama, bubnjeva, zastava i naravno pirotehnike.fakin

Reče on nakon 40 postova cmoljenja kak nije proslava na trgu
  • Oluja
    6.7k
    Meni ovo iz sebičnih razloga baš odgovara. Pošto nisam iz ZG a na tekmu planiram dovesti klince i ostati neko vrijeme na proslavi ovo mi je odličan potez. Eto, dva klinca više će biti na proslavi baš zato što neće biti na trgu.
  • Pacho
    17k
    Treba zasebno naplacivati odlazak sa stadiona
  • Thor
    2.6k
    Cek, ne kuzim? Proslava na betonu (dakle na parkingu) posle tekme u subotu...a treba kupiti ulaznicu? Ulaznicu za kaj,tekmu,proslavu? Ne kuzim?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet