• don
    17.6k
    s gradonačelnikom koji je za stadion napravioYovitssa

jeba vas stadion, ne mora ga ni gradit nikako ako ćete mu titrat jajca svaki put sa tim.

i birajte stranu DinamoYovitssa

i biramo, a ta strana je desna, domoljubna i kršćanska strana. Sve ok budite vi lijevo, osobni izbor i tu nema problema, ali to nije Dinamova strana, već jedna manjina kojih ima u svim klubovima.
  • gaTeDZG
    2.6k
    Još jednom sretna i uspješna Nova godina plavom puku, uz ljubav i zdravlje da prođemo sve i bespravno saziđamo od Mede na trgu za manje od pola godine.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • kajjaznam
    362
    kršćansko i ZDS po meni baš ne idu skupa, al dobro, to je sam moje mišljenje.
    Al pustimo politiku po strani
  • Droljo
    23.8k
    ta strana je desnadon

To si ti odlučio ili je bio neki referendum?
  • Mr Anderson
    16.2k
    Jel istina šta piše u tekstu ili laž? Stvarno ne znam. Zanima me. Kratko mi odgovori molim te ako znaš naravno. Da ili ne.Droljo

Iskreno, ja se ne sjećam da su BBB kao skupina organizirano išli na taj prosvjed. Govorim iz svog kuta, išlo nas je puno i iz škole i iz kvarta i većina nas je istovremeno bila stalno na Dinamovim utakmicama među BBB, a zna se da je tada bila borba za ime. Može se onda reći da je dobar dio grupe bio na prosvjedu.
  • Droljo
    23.8k

Krenuo guglat i prva slika koju sam našao :lol:
    686ec7cd06fc7afc7e20.jpeg
    Ak dobro pamtim pipsi su derali dinamo ja volim tad?
  • don
    17.6k
    po meni niti idu niti ne idu. Dvi različite stvari u kojoj nema problema ni kod jedne ni druge riječi/značenja

to je sam moje mišljenje.kajjaznam

:up: :up:

To si ti odlučio ili je bio neki referendum?Droljo

to je odlučila povijest kluba.
  • Droljo
    23.8k

Ne bih se složio. Dinamo je nogometni klub i klub svih svojih navijača.
    Živio ti meni 300 godina.
  • Batigol
    118
    Citao sam od jednog formusa(drugi forum)i covjek nije fasist(ako te zanima DROLJO)dapace...
    Bio je isto na to"famoznom" dogadjaju....
    Iz danasnje perspektive i da se vrijeme vrati natrag,ne bi nikada isao tamo...
    Zasto? Zato sto ono zbog cega se navodno prosvjedalo i nije bilo bas istinito.....
    Tako njegove rijeci....i covjek nije ni desno ni lijevo...vise liberal(mozemo to nije)...

A ove i ovakve objave nekih su obican politicki pamflet...kojima se svidja mozemo i ta klika ce reci,istina a ovi drugi(i mene)ce reci da je voda duboka...;-)

Sretna nova 2026...puno srece i zdravlja..
  • Batigol
    118
    Feral imas i danas...zovu se Novosti....sponzor vlada RH....;-)
  • Batigol
    118
    za sjevernu tribinu sigurno nije pogrjesio...
  • don
    17.6k
    Dinamo je nogometni klub i klub svih svojih navijača.Droljo

di je rečeno da nije? Samo kažen da smo povijesno desno. Mogu ti dat i primjere klubova koji su povijesno lijevo. Isto tako nitko ne brani desničarima da navijaju za te klubove. Kod takvih ćeš na tribini vidit pederske zastave i zalaganja prava za abortus a ovamo sve ovo šta viđas od Bojsa.
  • Tom Hanks
    4.6k
    Jel moraju ovi mentalno ograničeni ljevkosi odma prvi dan u novoj godini trovat?Jeste toliko nesretni u životu?
  • Marktwain
    1.1k
    Povijesno smo hrvatski nogometni klub, a ne ispostava desnice ili ljevice.
  • Davieboy86
    1k
    Dinamo je prohrvatski novometni klub sa kibicima prohrvatske i krscanske orjentacije! Od Vatikana do Stepinca predzidje Krscanstva ! Uz Krista protiv Komunista! Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet