• Keyser Soze
    17.4k
    Na polusezoni prosjek gledatelja na domaćim utakmicama Dinama je 10473
  • Sajla
    16k
    malo kaskamo za prošlom sezonom ako se gledaju ukupne brojke.
    u jesenskom dijelu sezone 24/25 smo odigrali 8 HNL utakmica pred gledateljima (jedna pred praznim tribinama zbog tragedije u Prečkom). ukupno 90022 gledatelja, odnosno 11253 u prosjeku.
    pitanje je kakva bi bila posjeta na toj utakmici s Varaždinom. zadnje kolo pred pauzu, pa bi bilo vjerojatno slično kao Lokomotiva sada i onda bismo došli na vrlo sličnu brojku kao što je ove sezone. ali bi i ovaj ukupni broj ispod za prošlu sezonu trebalo dijeliti sa 17 (EDIT: vidim da i jest dijeljeno za 17, ne piše dobro na TMu).

Capture.png
  • jedan u nizu
    16.7k
    Mislim da smo ove godine imali vise 'pehova' sto se tice vremenskih prilika, nego prosle.
    Nekako imam osjecaj da je bilo vise utakmica pod kisom, ili najavom neke obilnije kise, a i zadnjih nekoliko je uz konstantnu maglu i solidnu hladnocu.

Da je jucer bilo 10 stupnjeva i bez magle, siguran sam da bi bilo blize 10k posjetitelja.

Uz to, ove godine je fakat puno ljudi pod gripom. Znam po sebi, svojoj obitelji, kolegama na poslu i prijateljima.

Nisu opravdanja, niti trebaju biti, samo moje misljenje i 'analiza'.

Tako da vjerujem da ce proljetni dio biti bolji nego prosle godine, i da cemo ukupni prosjek jos vise dici.
    (uvijek treba uzeti u obzir da je zadnje kolo proslava naslova gdje bude blizu 20k ljudi, a realno mala je utakmica)
  • Mr Anderson
    15.9k
    Iz PU zagrebačke kažu za Jutarnji list da je zbog navedenog u tijeku intenzivno kriminalističko istraživanje.
    Isto ne bi trebalo potrajati dugo, s obzirom na to da je policija u sklopu osiguranja, a sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice provela audio-videosnimanje na stadionu i na prilaznim pravcima. A osim toga, tu su i kupljene ulaznice...
    tigric

Nevjerojatno je koliko leftardskih idiota komentira ovo, vrijeđa BBB, naravno uglavnom s anonimnih profila.
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Ak vam brojke članstva nisu dovoljne, kad bi vi samo imali feeling kolko Međimurje živi dinamo...

Ne bum sad tu zbog ljudi uhvaćenih u kadru uploadal videe s privatnih proslava i "selskih" adventa, al jbm..

Daj mi to PLAVO SRCE za emoji :pray:

Prvi smo prvi sad, plavi, plavi... :strong:

#20tekmiuživonapoluzesoni
    #svakiMaxjegostovanje
  • Medvedgrad
    815
    Gdje se ide na pripreme?
  • Fan
    1.8k
    Osim Strahoninca.......
  • Mr Anderson
    15.9k
    Gdje se ide na pripreme?
    10mReplyOptions
    Medvedgrad

Čatež
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Nek se Tovarić napuši Q
  • Fan
    1.8k
    Da je bar samo on u pitanju. Šogor mi tamo živi (navija za Dinamo hvala Bogu), al veli da 90% općine navija za Tovare.
  • bbb medimurje
    4.8k
    nije istina
    Ja sam iz strahoninca i nije jednostavno nije istina!
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Iskreno, ne vjerujem ni približno u taj postotak

A u svakom slučaju većina njih su izrodi koji su u Yugi bili simpatizeri istočnih govana

Btw., ovih dana je akcija učlanjenja u Plave u prostorijana lokalnog kluba u Kotoribi...a čiji gazda znam da diše za tugu s juga...tak da, i to je pozitivan pomak
  • NerminB
    550
    Najvece postovanje za sve kojima je svaki odlazak na maksimir zapravo gostovanje. Ljubav > kilometri :strong:
  • Oluja
    5.9k
    Kakva je situacija u Bihaću po pitanju Dinamovih navijača?
  • NerminB
    550
    ima solidan broj ljudi koji bas prate Dinamo. Uglavnom starija raja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet