• Pacho
    10.6k

I Dinamo ima sjednice skupstine

Jel objasnio Zvone zasto treba vjerovati treneru? Van argumenta da smo prosle sezone imali cetiri trenera.
  • The Octopus
    404
    Odgovorio je, poprilicno detaljno
  • pjetlić
    205

To je istina, ali nije namijenjena svim članovima kao što je to u dioničkom društvu.

Bilo je pitanje jučer čime ga je trener "kupio", nije jasno odgovoreno.
  • vjeko1701
    20.5k
    Kad je Livaja pjevao mrzim Dinamo u klubu onda to nije bilo privatno?The Undertaker

Ček, ti ozbiljno uspoređuješ dernek usred Rive sa članskim danom? Daj nemoj vrijeđat inteligenciju ostalih na forumu.
  • The Octopus
    404
    Ogovorio je da je on njegov izbor bio jer je u 7 razlicitih sredina uspio nametnuti prepoznatljiv napadacki nogomet kojemu i Dinamo tezi, koristi formaciju u koju Boban vjeruje (iznio i statisticke podatke zbog cega). Nakon toga naglasio vise puta da u njegovoj percepciji vodenja velikih organizacija/klubova ne priznaje sutanje nogom u guzicu nakon 2-3 losa rezultata, da vjeruje u meduljudske odnose. Naglasio da je zadovoljan ulaskom u sezonu i da u dobrom dijelu utakmica je to dobro izlgedalo i svjestan losih stvari spomenuo da se ne smiju dogadati rupe u kojima nestanemo s terena i da se to mora rijesiti. Naglasio isto vise puta da svlacionica i dalje cijeni Kovacevica i da mu je to bitno. Isto tako svjestan rekao "ako izgubi iducih 5 utakmica kaj da mu ja radim?".
    Sto jos hocete??
  • Bosskovitz
    19.5k
    Žao mi je kaj mnogi još uvijek ne razumiju koncept Članskog dana.

Članski dan je zatvoreni događaj za članove koji na njemu mogu izravno i neposredno postavljati pitanja klupskom vodstvu u jednoj intimnijoj, privatnijoj atmosferi. Znam da je ideja zatvorenog događaja za 400 ljudi vrlo relativna, ali to nije bila ni press konferencija nit je bio media day, pa nije čak ni Dinamovo ili neko druženje u gradu; nije bilo akreditiranja novinara, nije bilo fotografa i kamera. Prepoznao sam u publici par novinara koji nisu izvještavali iz dvorane i njihovi mediji nisu imali liveove - upravo iz respekta prema tome što Članski dan jest i razumijevanja koncepta kao takvog.

Tu zapravo dolazimo do srži: nisu problem novinari u globalu nego oni novinari koji ne razumiju što Članski dan predstavlja i što oni kao članovi u članskom klubu - de facto njegovi suvlasnici - predstavljaju na takvom događaju. Ući u tu dvoranu kao član Dinama i onda interes Dinama podrediti osobnom interesu je duboko problematično ponašanje nekoga tko je Dinamovac; ne moram objašnjavati zašto.

Član Dinama može raditi bilo gdje, biti bilo koje nacionalnosti, vjere, boje kože i sl., može biti član bilo koje političke stranke ili organizacije, raditi za bilo koju firmu - ali na zatvorenom druženju članova s klupskim vodstvom on primarno mora biti član Dinama. DZIS nije simpatična parola, to je način razmišljanja. Ako u tih 3 sata nije DZIS, kad će biti? To što je u publici bilo 400 ljudi, a ne svega par osoba, uopće ne mijenja interni karakter tog razgovora.

Ali i to, na kraju, nije strašno. Naučit će se. Drugi članski dan bio je puno kvalitetniji od prvog, organizacija je bila bolja, odgovori su bili konkretniji, pitanja su bila (donekle) kvalitetnija, atomsfera je bila kulturnija. Treći će izvjesno biti kvalitetniji od drugog. Demokratizacija nije događaj nego proces, a demokraciji i vrijednostima se učimo. Pogotovo mi Dinamovci koji smo prošli sa svojim klubom scile i haribde koje navijači većine klubova ne mogu ni zamisliti.

Naučit ćemo, ne brinite. I bit će to jebeno.
  • The Undertaker
    9.1k
    Možeš ti bolje. Promašio si ceo fudbal.
  • Derby
    583
    Šugavci se šugaju i čekaju da im članski dan dođe u dnevni boravak ili u centralnu aziju jer ih je šef tamo poslao i seru po izabranih 400 dok dobar dio tih 400 ide s Dinamom gdje god da je.
  • Droljo
    22.7k
    Da je odnos narod-novinari takav kakvim ga ti opisujes na hipodromu bi bilo 5000 ljudi, a ne 500 000.crophantom

Želiš reći da novinari ne slušaju tomsona?
  • Nolifer
    13.2k
    Kao ne politiku za šankom, ali može "ovod" ?
  • Dadox
    1.1k
    Svaka čast! Ukoliko nekima i dalje nije jasno onda neka se više i ne oglašavaju po ovoj temi.
  • Droljo
    22.7k

Kakva politika? Šta tebe pere?
  • wolfgang14
    3.2k
    S druge strane, zabrinjavajuće je da onda ne vjerujemo ni Filipoviću ni Čavlini ni Zagorcu.The Undertaker

čak i da vjerujemo Čavlini ne može braniti za nas jer brani za Como.

Ali treba dati povjerenje Filipoviću i Žnuderlu!!
  • Nolifer
    13.2k

Bolje da tebe pere, nego mene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention