• rioda
    11.3k
    Roster je dobar, treba se rijesit nekih igraca, odnosno poslat ih na posudbe.NitkoBitan

Dinamo se mora riješiti par igrača, ali i treba barem jednog (golmana - Livakovića), a poželjno i moćno krilo - znači ne nekog jednodimenzionalnog igrača jer takvih imamo na bacanje.

Treba nam krilo koje može proći uz crtu i pogoditi centaršut, koje može driblingom proći igrača i koje se može izbaciti na šut kontra nogom i pritom biti opasan više od Mišića.

Valjda nisam prezahtjevan.
  • znajdatevolimja
    1.7k

Paminho je odvratna pijandura
  • E46
    1.9k
    problem je sto se ovdje masovno nesto sto je neobranjivo pokusava obraniti predstavljanjem ljudi koji nešto vide prihe drugih da su nenormalni da nemaju pojma itd a kad se ispostavi da su ti ljudi u pravu nema ni isprike nego se svi ko miševi sakriju u rupe ili napisu da nije dobro ali da nije gotovo. Pa evo ja pitam onda kad je gotovo kad je sluzbeno gotovo ili, i tko u tom slucaju odgovara kad je službeno gotovo, ili odgovornosti ipak nema? Unatoc te dvije prodaje mi smo potrošili previse novaca da ne bi osvojili prvenstvo i prosli drugi krug El, slazes li se?
  • Ivan0302
    1.2k
    Golman, golman, golman i GOLMAN. Pravi golman bi onu loptu živu uhvatio ne bi došla do onog Yamala Lawala. Putovala je 3 svjetlosne godine
  • tp1997
    2.2k
    Postoje dvije mogućnosti.

Jedna je da Kovačević večeras ili sutra bude bivši, upravo kada je to logično, s obzirom da ne samo da je potrošio sve kredite nego i slijedi reprezentativna stanka, dakle gdje ćeš boljeg trenutka - i da na klupu sjedne netko iskusan i karakteran tko može voditi ovu ekipu.

Druga je da ne bude bivši, ili ako bude, da ga zamijeni Jerko Leko ili tako neki trenerski poluanonimus. U tom slučaju, svi koji su ismijavali, bacali cinizme i sarkazme, prozivali kritičare trovačima itd. kad god bi netko doveo u pitanje svetog Zvonu Bobana se trebaju ozbiljno zapitati.

Jer ako čovjek koji može dovesti u Dinamo Bennacera, McKennu, Zajca, Villara...svjesno odluči za trenera (o)staviti 50-godišnjaka kojemu je plafon Belupo ili trenera s velebnim iskustvom Jaruna, pod rizik gubitka prvenstva drugu sezonu zaredom, po kojoj ćete osnovi, i kojim mentalnim gimnastikama, tvrditi da nije tvrdoglavi egoist kojemu odgovara yes-sir trener da mu nametne sustav, kadar i igru?

Samo to me zanima. Hoće li opet biti "ma da, baš ti znaš bolje od Bobana" ili će biti nekih argumenata?
  • marcio amoroso
    46.6k

Kao prvo ajmo pisati argumentirano ako želiš pisati.

Ja sam ti lijepo argumentirao da nije potrošio 20 miljuna nego zaradio 20. Te brojke su dostupne svugdje i biti će dostupne i na financijskom izvještaju.

O tome da neki zabijaju glavu neću.

Ja prvi vidim da ovo ne valja i slažem se da se nešto treba mijenjati (trener), ali to meni ili tebi ne daje za pravo da izmišljamo brojke koje su potrošene.
  • NORTE
    21k
    Bit će veselo na članskom danu...Keyser Soze

Sve po zaslugama!

Mnogi misle da su veći od dinama.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Lani je bio gori moment, ljudi su došli direktno s utakmice protiv Lokomotive... :sweat:rioda

Sjećam se, nadam se da će im sad bit još neugodnije jer Dinamo ne trpi prosječnost.
  • fakin
    1.9k
    baš gledam, lani u ovo doba Dinamo je bio čak mjesec i pol bez pobjede u svim natjecanjima:

breberberi.png
  • Noel
    16.9k
    Sad mi je jasno zakaj se Dabac ljetos nije smijao ni ja jednoj slici...
  • NitkoBitan
    32.9k
    U životu nisi razmišljao svojim mozgom, pa sada vjv previše tražim od tebe…,,vlatkomarkovic

Daj nas postedi svojih proljeva na forumu. Tko o cemu ti o uspjesnosti i razmisljanju glavom. Iz upisa ti se vidi da bas i nisi najostrija olovka u pernici.

Za tebe sam magistar. Mislim jesam i ovako, ali za tebe posebno.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Di je insajder Faze Nouns da nam uljepša ovaj sjebani dan?
  • NerminB
    156
    strasno.. i napadaci su nam u formi za kurac
  • E46
    1.9k
    pa potrosio je skoro 20,ne gledam na to kao dobit nego da napravio 20 milja nepotrebnih rashoda po svemu sudeći, jer ocito se i sa puno manje moze biti drugi.
  • criticus
    5.3k
    Samo još jedan komentar dragi Dinamovci,

kao što je kolega @The Undertaker napisao, sad je vrijeme za pokazati koliko volimo klub. Karlovac i Varaždin bi morali biti rasprodani ako mislimo da smo tako veliki klub. Ok izvucimo stare alibije i recimo zašto ima milijun izlika jer nas neće bit ni 10k na Varaždinu. Borimo se sada za ulaznice i popise i budimo na tribinama. Sad se klub voli. Zajebite Bayerne, Salzburge, Slovane, Malmoe itd. Sad se organizirajte svi kako znate otkud da ste i dođite na Varaždin

Budimo uz naš klub na tribini!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube