• GeneralNapoleon
    2.5k

Najgore mi se cini Lille pa Gorica. Dalje putovanje pa jos nezgodno gostovanje. Uz to Betis Slaven, Celta Istra i FCSB Osijek. Betis i Celta kao jaci protivnik pa gostovanje, te Opus nakon europe nikad nemre bit dobar. Pozitivno bih rekao da su putovanja u skandinaviju prije najslabijeg protivnika pa bi se trebalo moc. Sve u svemu rekao bih prihvatljivo.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Iskreno ovo o suđenju, ovo je glupo ko kurac… Zvučimo ko tovari, trebali smo zgaziti Varaždin. Mislim da je danas jednostavno došlo na naplatu sve dosad. Svi promašaji Rijeke, Osijeka i Vukovara danas za pacerski gol… Imamo problem s krilima, Vidovića bezeveze trošimo na krilu, a Stojke to može bolje pokriti. Varela je jeben, ali fali mu minuta u seniorskom nogometu. Lisica je beskoristan protiv bloka, jebiga zabio je danas gol iz daljine i sve super, ali realno je beskoristan na blok. Govorio sam to cijele pripreme i sad govorim. Hoxha nikad ne znaš šta ćeš dobiti s njim kada uđe na teren. Treba nam još jedno krilo!

Ili možemo preci na 3-5-2, za šta imamo prilagođenije igrače, ali ne znam da li smijemo….
  • Kumerle
    2.9k
    Hoxha nikad ne znaš šta ćeš dobiti s njim kada uđe na teren.vlatkomarkovic

oooooooooooo znaš - ništa!
  • NitkoBitan
    36.9k
    Iskreno ovo o suđenju, ovo je glupo ko kurac… Zvučimo ko tovarivlatkomarkovic

Zvucimo ko da imamo suce od kojih niti jedan nema europski angazman, s razlogom. Frustrirani smo.

Uz europske suce smo pobjedivali bez problema, u derbijima. Nije bilo niti ciganskog ponasanja protivnickih igraca niti ubacivanja lopti u teren.
  • Georginho
    516
    Hoxha nikad ne znaš šta ćeš dobiti s njim kada uđe na teren.vlatkomarkovic

Ja uvijek dobijem slom živaca.
  • Crusades
    24.3k
    Iskreno ovo o suđenju, ovo je glupo ko kurac… Zvučimo ko tovarivlatkomarkovic

Ako nisi primjetio, ekipa sere po Nevistiću, Hoxhi, Lisici, Villaru, Kovi, Zvonetu i još nekima. Nije samo sudac u pitanju.

To kaj smo kiksali i sami smo si krivi za kiks ne znači da ne smijemo napisat da je zaleđe sumnjivo i da je bilo nekoliko rubnih situacija gdje kriterij nije bio isti za obje ekipe.

Športski pozdrav!
  • Thor
    2.7k
    apsolutno se slazem. To s Coksom ne funkcionira
  • San Lorenzo
    23.7k
    Možda je vrijeme i da se počnu preispitivati trenerske reference Gojka Mrčele, čovjek je dvije godine prvi trener golmana, u tom periodu su nam svi golmani osjetno nazadovali.
  • Mlađi referent
    15.6k
    Najgore je kad si ljut i razočaran, a nema nogometa dva tjedna radi šugavih repki
  • Goncalo Santos
    3.9k
    bravo, konacno netko da ovo kaze.
  • Crusades
    24.3k
    Treba Stojketa forsirat na krilu, on i Vidović tamo, u vezi stavljat Villara ili Zajca na toj poziciji.

Od uvođenja Kokse nemaš apsolutno ništa, a Stojke u vezi je malo više koristan nego dotično krilo.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Koja je uloga i kelave isto, ciji je on pomocni trener, mrcele ili kovacevica.
    Koje je skole zavrsio koje su mu reference.
  • hardek
    10.2k
    Ovo je definitivno najgore od svega.

Ali treba biti pozitivan, 5 utakmica među kojima je odrađeno 3/4 najteža gostovanja u ligi sa prosjekom od 2,6 bodova po utakmici. Glavu gore i idemo dalje.

Za mir u kući bilo bi dobro da nam Rijeka malo pomogne sutra.
  • mlinchica
    6.4k
    Da nije Kelave, ne bi nikad lopta bila ubačena u teren. Vodio je herojske bitke van linije terena s ubacivačima lopti. :grin:
  • Crusades
    24.3k
    Naravno da smo svi htjeli pobjedu i da ne možeš do kraja bit zadovoljan rezultatom i igrom u drugom pol., ali bod na gostovanju kod realno četvrte momčadi lige nije ni previše loš.

Golove nismo dobili da su nas izigrali ili u klasičnoj prošlosezonskoj kontri nego spletom nesretnih okolnosti i dekoncentracije/kardinalne greške.

Moramo podići raginu igre u drugom pol na razinu iz prvog pol. Doma nam se ne smiju događat kiksevi kao prošlosezonski (SB, Osijek, Loksa...) i ja sam uvjeren da nemamo problema.

Ima još puno posla i rada pred ovom ekipom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.