• Ritam Ulice
    584
    Revizija? Stari moj sto vise citam i slusam o klubu i organizaciji ispada da se svaka tuka moze uguzit unutra, maznut nesto i zbrisat.
  • Ludovic IX
    8.6k
    baš ste prozirni..
  • Shkera
    44
    pa valjda ne pišeš gluposti i uvjeravaš druge da je netko radio ozbiljna kaznena djela bez dokaza? onda nek prijave ili neka ne pišu nego u lokalnoj birtiji tračaju...
    a Ito se tiče revizije, pitanje je kakva je i šta taj Nadzorni odbor radi ako je ovo prošlo i istina je... a i dok oni nešto otkriju moglo bi biti prekasno kako to obično biva.
  • Mali Zeus
    17.4k
    "to je tak kad ulica preuzme klub".
  • Shkera
    44
    joj to kad čujem... mislim da nitko od nas navijača nema pojma kaj se događa u klubu, a kamoli da nas se nekaj pita...
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus joj to kad čujem... mislim da nitko od nas navijača nema pojma kaj se događa u klubu, a kamoli da nas se nekaj pita...Shkera

To ti je omiljena mantra nekih, a neki od takvih su i ovod, što umiveni što ne baš tako umiveni.
  • NB86
    16.8k

"Ove priče o 100 otkaza uopće ne treba niti komentirati. Dijelu ljudi iz sportskog sektora nisu produljeni ugovori nakon isteka i to je to."

Kaze papastrumf, mozemo sad i tu temu zatvorit
  • Svi na Sjever
    2.8k
    Nije tema kolega vlatkomarković već je tema da li se u Dinamu stvarno daju otkazi šakom i kapom i zašto.The Undertaker

Mislim da je prava tema Marko Marić i njegov "rad" i nered ,za koji bi cijela Zona dala ruku u vatru da je splet neznanja, neiskustva, narcisoidnosti i sličnog, a po jučerašnjim upisima ispada da je bilo ciljanog nereda i sličnih aktivnosti, a otkazi u školi su sad samo dio posljedica...
  • Ritam Ulice
    584
    ne morate mi persirati gospon ja sam vam ovak obican covjek nisam velke skole zavrsio
  • The Undertaker
    8.1k
    Imamo li točne brojke?
  • Papastrumf
    16.8k
    valjda postoji revizija u klubu koja ce sve to istraziti i onda dostaviti nadleznim tijelima jer jedino oni mogu imati konkretne dokaze, ali da se suska da su se takve stvari radile, suska se i po meni je to jedan od bitnijih testova DPa, jesu li spremni raskrinkati muljatore u svojim redovima (ako ih dokazano ima) ili pomesti sve pod tepihdmil

Jeste li vi ljudi ozbiljni?
    Ako netko uzima rikverc, proviziju ili što već, ne radi to na način da to prikaže na računima ili "knjigama" sunce mu ljubim.
    Dogovori se s agentom ili igračem za nekakvu plaću, ili bonus za potpis ugovora i traži postotak od toga. Nije sigurno došao na Upravu i rekao da je dogovorio plaću toliko i toliko i da njemu ide 20% od toga, a posebno ne da još to stavi na papir.

Zato je takve stvari gotovo nemoguće dokazati ako jedna od uključenih strana ne propjeva.
  • rioda
    8.6k

Nije mi jasno, koji je interes tih klubova s obzirom na ovu odluku?
  • rakurs
    1.4k
    Mislim da se radi o Rudešu i Sesvetama, negdje sam ujutro pročitao da jedino oni nisu dali suglasnost. Nemam pojma stvarno, Rudešani valjda stvarno žele biti 'totalno drukčiji od drugih' :grimace:
  • Zg123
    1.9k
    Koliko su igraca proizveli Rudes i Sesvete u zadnjih nekoliko godina i doprinjeli boljitku hr nogometa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.