• Dino
    3.6k

Za filozofski
  • NitkoBitan
    26.5k
    Jonjic jedini od protukandidata podrzao MSR?
  • Pacho
    1k
    Osobno znam par ljudi koji sad nisu glasali, ali ce u drugom krugu glasati za MSR. Nadam se da je puno takvih iako vjerujem da, nazalost, tifusar lagano uzima.
  • rokikaciga
    1.2k
    i Lovric, sto je cudno jer ju je napadao na debatama
  • masacusec
    5.4k
    Sada kada sete vidjeli kako diše Zona svezi drugog kruga lokalnih izbora u Zagrebu, je li sada srce na mjestu ovoj ekipi koja u svemu vidi komunjare, jugozomboide i dežurne antikriste koji nam "otimaju" Zagreb i Dinamo?
  • Nolifer
    11.2k
    je li sada srce na mjestu ovoj ekipi koja u svemu vidi komunjare, jugozomboide i dežurne antikriste koji nam "otimaju" Zagreb i Dinamo?masacusec

Ponavljate mantru kolega, a probaj smislit nekaj novo i originalno.
  • duksy
    351
    Baš slušam jednog analitičara sa radio Sljemena i on kaže da je veliki problem za građane da se na ovoj lokalnoj razlini sve svodi na crne i crvene, a ne komunalna pitanja koja bi svakom građanu trebala biti najbitnija.
  • Noel
    11.5k

Jugozomboidi su stvarne osobe. Ne znam zašto si to posprdno spomenuo. Dovoljno je pogledat bracu i seku Pusić, Radu Borić, Sandru Benčić, Ivanu Kekin, Tomaševića.. Doslovno su Jugozomboidi. I svjetonazorom i vanjskim izgledom. Baš Jugozomboidi. Tak zgledaju.

Ima jedna odlična objava Radija Sljeme na Facebook stranici. Slika skršene tramvajske stanice NA AUTOBUSNOM KOLODVORU grada Zagreba. Mjesecima tako stoji skršena na kojoj stotine turista prođe dnevno pored nje. I tisuće građana grada Zagreba. Ova vlast mjesecima nije se udostoljila to popravit.
  • luka modic
    884
    ovi na vlasti su i gori od tih naziva
  • DrawTube
    6.9k
    95% Hrvata je dovoljno ponudit ideologiju i realno se ni ne treba pricat o komunalijama
  • masacusec
    5.4k
    Ne znam zašto si to posprdno spomenuo.Noel

Ja se referiram na one koji vječito generaliziraju i u svemu koji ne dišu kao oni vide ove navedene jugozomboide.
    Ja otvoreno kažem da sam na prošlim izborima (prvim postbandićevskim) dao glas tomaševiću, ali ne ideološki, već očajnički, pomalo i naivno željan promjene. I da, jesam, razočaran sam.
    I ja sam ko mulac bio "pun mržnje i zadojenosti", no to ti na konkretnim izborima ne donosi ništa...Izbori su ništa drugo nego li jedini pragmatični način ishođenja promjena. Danas pri glasanju, ne vode nas više isključivo ideologiju ispred broja kojega zaokružujemo.
  • Noel
    11.5k

Referirat ću se na ovaj opis kojim si opisao sebe nekad ko mulca. Pun mržnje i zadojenosti. To je upravo opis stranke Možemo i njeznih članova. Puni su mržnje. Iz očiju im šiklja ludilo i mržnja. Doslovno. Benčićka i Kekinka su kao iz pakla izašle kad pričaju. To je jako opasno. Kad si klinac kakav si ti bio to je oke. No kad si čovjek u ozbiljnim godinama na poziciji moći i javno siješ mržnju prema svima koji misle drugačije onda je to ozbiljni problem. Ja se ne šprdam kad kažem da su ta stranka i ti ljudi ozbiljna opasnost po Hrvatsku i njene građane. Na razini grada smo vidjeli što su u stanju napravit onima koji misle drugačije. Bojim se kaj bi bili u stanju napraviti na razini države. To su ljudi sa ozbiljnim psihičkim i duševnim oboljenima koji bi vodili državu. Kao Trump i Putin i slični. Ja nisam njihov protivnik zbog njihovog različitog svjetonazora od mojeg. To prihvaćam. Ne prihvaćam ludilo mržnju zadojenost i agresivno totalitarno ponašanje. Pa i da nam auti lete po gradu i da Dinamo ima 5 stadiona nebi mi bili prihvatiljivi zbog svojeg ponašanja i načina rada.
  • Jaro
    10k
    ovima su bila puna usta komunalija pa vidimo kako je ispalo. Al ocito je sugradjanima ok u prometu, sa smecem, fasadama koje padaju na svakom drugom koraku, rijetko preciznom javnom prijevozu i slicnim velebnim predstava predragog nam Mila... ovaj Tomasevica i PederijadaLezbijada ekipe i Mozemo...
  • duksy
    351
    Ovo što je govorio analitičar se odnosi na to da većina gleda ove lokalne izbore ideološki zadojeno, a da nitko nije ni čitao programe stranaka i kaj ko nudi građanima.
    Neću komentirati u svoje ime, samo prenosim ono kaj govori netko kome je posao da to prati, ali nije se teško složiti s njime, s koje god strane spektra to gledaš.
  • Jaro
    10k
    pa kad su ljudi svjesni da su ti programi ukras. Bandic je to barem priznao - "pa svjesno obecajem u kampanji jer ekipa to pusi". Kod nas je narod debilan u globalu pa se politicari ni ne moraju truditi nista vise osim malo ideologije prodat i to je to...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.